Polestar anunță lansarea unui viitor SUV coupe electric: va fi numit Polestar 3 și este așteptat în 2021

de Paul Cosma
Sambata, 09.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, vrea să lanseze un nou model, al treilea din gamă. Constructorul a anunțat că Polestar 3 va fi un SUV coupe electric care va debuta în anul 2021.

După hibridul Polestar 1 și electricul Polestar 2 (foto), brandul Polestar se gândește deja la următorul model pe care dorește să-l adauge în portofoliu.

În cadrul salonului de la Geneva, directorul de operațiuni al companiei a declarat că Polestar 3 va fi un SUV coupe electric.

“Am lansat deja Polestar 1 și Polestar 2. De acum înainte, toate modelele pe care le vom lansa vor fi poziționate între cele două. Polestar 3 va fi prezentat la sfârșitul anului 2021,” a declarat COO-ul Jonathan Goodman.

Fără să ofere alte detalii, reprezentantul Polestar a spus că viitorul model va fi 100% electric. Totodată, a transmis că următoarele modele vor continua “numărătoarea”, astfel că putem să ne așteptăm la Polestar 4, Polestar 5 și așa mai departe.

Via Digital Trends

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru