Polestar continuă campania de teasing: primul model independent debutează în 17 octombrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 10.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a publicat o nouă serie de imagini teaser cu primul model independent. Coupe-ul cu două portiere ar urma să aibă un sistem hibrid de 600 de cai. Debutul oficial va avea loc în 17 octombrie.

La jumătatea anului, Volvo ne anunța că divizia Polestar se transformă într-un brand de sine-stătător. Recent, oficialii Polestar au demarat o campanie de teasing pe pagina de Instagram care anunță debutul primului model independent.

Conform surselor apropiate companiei, Polestar pregătește un coupe cu două uși gata să debuteze oficial în 17 octombrie. Imaginile oferite până acum reprezintă detalii specifice, însă nu scot în evidență prea multe elemente de caroserie. În noile fotografii publicate pe Instagram observăm terminațiile duble ale sistemului de evacuare, în timp ce blocurile optice spate și stopul inspirat de cele din Formula 1 au putut fi admirate în vechile imagini oferite de Polestar.

17.10.17 Time to put the pieces together. #polestarlaunch

O postare distribuită de Polestar (@polestarcars) pe

Vocile anunță că primul model Polestar ar urma să integreze un sistem de propulsie hibrid care promite 600 de cai putere.

În prezent, Volvo oferă un astfel de sistem pe modelele din gamă, însă resursele oferite de propulsorul de 2.0 litri și de motorul electric ajung doar la 400 de cai.

Cu detalii complete despre primul model independent lansat de Polestar vom reveni în 17 octombrie.

Via | Instagram

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru