Poliția din New York a găsit o rezolvare pentru infracțiunile petrecute la orele de vârf: 250 de exemplare Smart Fortwo

de Bogdan Mirică
Luni, 26.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția din New York a achiziționat 250 de exemplare Smart Fortwo pentru a putea interveni în orele de vârf și pentru a putea reduce emisiile de CO2 din oraș.

În vara acestui an, poliția din Los Angeles a achiziționat 100 de exemplare BMW i3 pentru serviciile sale de patrulare, în speranța că le va demonstra tuturor preocuparea pentru reducerea emisiilor și propulsia alternativă. Nu este singurul departament de poliție din Statele Unite care adoptă soluții economice:mai nou și în New York a fost consemnată o achiziție care înverzește modul în care poliția își duce la bun sfârșit sarcinile.

Un total de 250 de exemplare Smart Fortwo au fost alese pentru a patrula pe străzile unuia dintre cele mai populate orașe americane. Chiar dacă nu sunt la fel de înfricosătoare precum Dodge Charger, unitățile Smart Fortwo alese de poliție vor consuma puțin, vor avea emisii reduse și se vor putea strecura pe oriunde.

Cum era și normal, cele 250 de unități primesc uniforma poliției cu ajutorul unor elemente desenate pe caroserie, au parte și de un girofar, dar și de o stație radio care ajută comunicarea.

Urmareste Automarket
Noile Smart Fortwo vor înlocui o serie de vehicule cu trei roți pe care poliția din New York le folosea în misiunile de patrulare.
Modelele Smart se vor dovedi acum mai sigure și mai confortabile decât vechea soluție. Propulsia lor va fi asigurată de motorul pe benzină de 0.9 litri și 89 de cai putere.

Până în prezent, Smart a livrat deja 100 de mașini, urmând ca până la finalul anului să sosească și restul de exemplare.

Comentarii (1)

  • Si daca e sa retina un infractor, unde-l transporta ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru