Politia italiana isi distruge propriul Lamborghini Gallardo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.11.2009
Un exemplar Lamborghini Gallardo LP560-4 apartinand politiei italiene din Bologna a fost accidentat grav in timp ce incerca sa evite un vehicul care nu a acordat prioritate.

Anul trecut, in luna octombrie, va anuntam ca politia italiana se bucura de serviciile unei noi masini de interventie, un Lamborghini Gallardo LP560-4. Atunci cand publicam stirea nu ne gandeam insa ca unul dintre exemplarele dedicate celor care intretin ordinea pe strazile din Bologna va sfarsi tragic, asemeni confratilor sai, care au cazut victime erorilor de pilotaj sau defectiunilor tehnice.

Lamborghini-ul oferit politiei a fost accidentat serios in urma unui incident petrecut in apropiere de Cremona. Se pare ca un sofer neatent a iesit dintr-o benzinarie fara sa acorde prioritate iar politistii au incercat sa evite o coliziune. Deciziei neinteleapta, avand in vedere ca bolidul a sfarsit in celelalte masini parcate pe marginea drumului.

Supercarul de 560 de cai putere a fost grav avariat, pagubele materiale fiind insemnate. Nici ocupantii masinii nu au scapat prea usor, soferul alegandu-se cu o coasta rupta si o vertebra fracturata iar pasagerul din dreapta cu cateva contuzii usoare.

via | Autoblog

Comentarii (13)

  • vorba aia...
    Cum a venit asa s-a dus.
    10 1
  • Va fi reparat
    Eu cred ca va fi reparat destul de repede pentru ca stalpii nu par afectati si tinand cont ca motorul este pozitionat central, nici costurile reparatiei nu cred ca vor fi astronomice .
    16 0
  • Vai de voi...
    Va arde de mormanu ala de fiare care oricum cred ca se repara, si probabil ca are si asigurare. Da de omu ala ca poate sa ramana paralizat nu spuneti nimic. De ala care nu a acordat prioritate nu spuneti daca a fost prins, sau nu?
    11 2
  • am vazut-o anul trecut
    in milao la prezentare , pacat de ea, frumoasa masinuta
    4 1
  • adrian
    mhm
    dc nu corespund nr-le de inmatriculare ?
    4 1
  • poi asta
    nu cred ca e noul lamborghini lp 560-4, ci vechiul lamborghini gallardo.Daca va uitati in poza cu accidentul, o sa vedeti ca spoilerul fata apartine unui lamborghini gallardo modelul vechi.
    3 0
  • Circotasul auto
    nu pare distrus
    din poza se vede ca doar spoilerul si capota sunt lovite.
    Lonjeroanele par intregi si stilpii la fel.
    0 0
  • BMW fan
    alx
    alx are dreptate, se vede clar k in poza a fost distrus vechiul gallardo de 520 de cai si nu noul LP560-4. Botul si rotile sunt clar de la precedentul model. Oricum, nu conteaza ce model e , pacat de masina.
    5 0
  • fara dubi
    este vechiu model
    si masina este reparabila...o fac pe asigurarea ce credeati:))
    bft all
    2 0
  • Catalin
    bologna-cremona
    unde-i Bologna si unde-i Cremona ? Jurisdictie ceva ? sau stirea din nou tradusa gresit ?
    0 0
  • Octavian
    Avand in vedere ca este vb de un lambo, ma indoiesc ca vor fi prea ieftine reparatiile. Dar avand in vedere ca toate masinile de politie sunt asigurate integral, sigur vor primi unul nou.
    1 0
  • lambo mambo
    orzu pe gaste
    0 0
  • Gallardo
    Este un Lamborghini Gallardo, nu LP560-4. Este foarte usor de vazut diferenta la masini, pentru ca bara din fata este diferita, la Gallardo este dreapta si poate sustine numarul de inmatriculare iar la LP560-4 este ascutita si mai aerodinamica si nu poate fi pus numarul de inmatriculare pe mijlocul ei.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru