Poliţia Rutieră Ilfov va folosi un Hyundai Elantra facelift

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 06.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colina Motors, dealer Hyundai, a oferit Poliţiei Rutiere Ilfov un automobil Hyundai Elantra facelift. Acesta va fi folosit de către poliţiştii din Ilfov timp de cinci luni.

Poliţia Rutieră Ilfov va folosi timp de cinci luni un automobil Hyundai Elantra facelift. Acesta a fost oferit spre testare de către Colina Motors, distribuitor autorizat Hyundai. Modelul primit spre utilizare este dotat cu motor de 1.6 litri benzină şi va putea fi întâlnit frecvent în perioada sezonului estival pe Autostrada Bucureşti-Constanţa în cadrul acţiunilor de monitorizare a traficului şi prevenire a accidentelor rutiere realizate de către Poliţia Rutieră. 

Exemplarul Hyundai Elantra facelift poartă însemnele Poliţiei Rutiere şi este echipat cu aparatură specifică: girofar, sirenă, staţii de emisie-recepţie TETRA şi aparat etilotest. "Siguranţa în trafic reprezintă un aspect foarte important al zilelor noastre, motiv pentru care am demarat parteneriatul cu Poliţia Rutieră Ilfov. Prin intermediul acestuia dorim să sprijinim activităţile de prevenire a accidentelor rutiere. Sperăm ca acesta să fie doar primul pas pe care Colina Motors îl face în colaborare cu Poliţia Rutieră, iar parteneriatul să fie extins şi către alte acţiuni de natură şă sprijine condusul defensiv", a declarat Andra Piţigoi, Director General Colina Motors.

Colina Motors este distribuitor şi reparator Hyundai începând cu anul 2009, showroom-ul şi service-ul fiind situate în complexul din Popeşti-Leordeni. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru