Polițiștii englezi nu iartă cursele ilegale. Trei prieteni au rămas fără mașinile închiriate: un Ferrari, un McLaren și un Lamborghini

de Bogdan Mirică
Marti, 25.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția din Anglia a confiscat trei supercaruri după o cursă ilegală pe autostradă. Trei prieteni au rămas astfel fără un Lamborghini Aventador, un McLaren 570S și un Ferrari 458 Italia, toate închiriate.

Trei prieteni din Marea Britanie s-au gândit să facă din nunta unei rude un moment memorabil și pentru ei. Așa că au închiriat pentru 24 de ore trei supercaruri exotice: McLaren 570S, Ferrari 458 Italia și Lamborghini Aventador.

Au mers apoi pe o autostradă destul de aglomerată de lângă South Yorkshire și au încetinit până când traficul din zonă a fost aproape blocat. Cei trei prieteni au accelerat apoi la maxim, într-o cursă ilegală. Se pare că mai mulți participanți la trafic au fost deranjați de isprava celor trei și au anunțat poliția.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe autostradă, poliția engleză i-a identificat pe cei trei și le-a confiscat mașinile sub acuzația de „conducere anti-socială”. În cazul unei astfel de infracțiuni, legea din Anglia este extrem de dură: ea presupune confiscarea vehiculului și chiar distrugerea acestuia.

Urmareste Automarket
Din fericire, în această situație cele trei supercaruri nu vor fi distruse.
Cei trei riscă însă o amendă usturătoare, având în vedere că poliția nu va distruge și va ceda cele trei mașini confiscate companiei de închirieri.

Potrivit estimărilor, valoarea de vânzare cumulată a celor trei supercaruri este de 500.000 de lire, echivalentul a 590.000 de euro.

via motor1

Comentarii (3)

  • Nu mergea o șpagă, ceva? :)
    1 0
  • Cosmin
    Cred ca 'o autostradă destul de aglomerată de lângă South Yorkshire' nu este tocmai cea mai fericita exprimare avand in vedere ca South Yourkshire e o zona si nu o localitate...
    1 0
  • Ce fraieri...daca erau in romania imediat incepeau cu proprietatea privata, ca au comis un abuz, ca-i dreptul lor asupra masinii. Se pare ca in tarile bananiere nu merge cu aroganta prostului.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru