Salonul Auto de la Paris 2012

Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale

Publicat Duminica, 26.08.2012
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 11
Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale - Poza 1
Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale - Poza 2
Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale - Poza 3
Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale - Poza 4
Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale - Poza 5
Porsche mărește gama modelului 911 cu variantele cu tracțiune integrală: Carrera 4 și Carrera 4S. Primele fotografii oficiale au fost publicate deja, iar detaliile complete vor fi prezentate la Salonul Auto de la Paris.

Porsche a publicat primele gotografii oficiale cu noile versiuni 911 cu tracțiune integrală. Denumite tradițional Carrera 4 și Carrera 4S, aceste versiuni vor fi disponibile atât pentru variante coupe cât și pentru cea decapotabilă a noului Porsche 911. Premiera oficială a acestui nou model va avea loc la Salonul Auto de la Paris de la sfârșitul lunii septembrie.

Vizual, singura modalitate de a deosebi un 911 cu tracțiune integrală de unul normal este sigla din spatele automobilului și banda roșie reflectorizantă care unește lămpile stop. Ca și versiunile cu tracțiune spate, modelul Carrera are două evacuări ovale, în timp ce versiunea Carrera S are patru țevi de eșapament rotunde.

Urmareste Automarket
Nu există încă date tehnice oficiale, dar cel mai probabil versiunile cu tracțiune integrală vor avea o suspensie modificată și vor cântări mai mult față de "frații" lor cu tracțiune spate.
Motorizările rămân identice: Carrera 4 va fi animată de motorul boxer de 3.4 litri și 350 CP, în timp ce Carrera 4S va folosi motorul boxer de 3.8 litri și 400 CP.

Via Porsche


Comentarii (11)

  • constantin
    Porsche 911 tote modelele sunt copy paste si usor restilizat atata to
    2 62
  • constantin
    Acelas dizain de 10 ani doar facelift si atat da-on colo de treaba aceeas masina putzine schimbari si cer un sac de bani
    3 59
  • zarnesteanu
    Timeless ...
    38 0
  • @Om_Shankar: Tocmai ăsta este farmecul Porsche 911! Aceeaşi formă dar total schimbată!
    45 2
  • @constantin: cu putina educatie auto aflai ca 911 are acelasi "dizain" de 60 de ani, nu de 10...
    40 2
  • Crystyann
    De ce nu inteleg unii ca vechi nu inseamna neaparat urat sau prost? Porsche ramane super masina, si tocmai design-ul asta clasic este farmecul ei..Dar oricum nu cred ca vreunul dintre critici s-a urcat vreodata intr-un Porsche!
    32 1
  • Nici mie nu imi place design-ul masinilor Porsche. Sunt masini performante dar urate. Cayenne e cea mai oribila dintre ele.
    6 5
  • Robert
    Sunt curios daca si aceasta varianta este mai lata de "spate" precum generatiile anterioare. In orice caz, Porsche nu va avea niciodata un inlocuitor.
    3 0
  • @911...... porhe urate ?????????????????????
    huh ... nu vad masina cu design mai fain
    asta ultimul e cel mai fain Porshe
    3 1
  • @constantin. Pt tine exista celelalte marci auto. Problema design-ului tine de gust. Forma clasica si totusi redesenata la fiecare generatie face din Porsche 911 si celelalte modele o masina extraordinara
    2 0
  • George
    @911, designul retro cu faruri proeminete este tocmai lucrul extraordinar la Porsche. Pentru mine urate sunt masinile de familie cum sunt cele de la Mercedes si BMW. Nu-mi place totusi ca cei de la Poreche au inceput sa faca masini de teren, si ca inteleg sa faca doar masini scumpe. Americanii au aplicat reteta multi cai putere si putini bani.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru