Porsche 911 GT3 RS ar putea avea o versiune extremă de 500 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.09.2010
Porsche se gândeşte să dezvolte în viitorul apropiat o versiune extremă a modelului GT3 RS. Ediţia va fi una limitată şi va ascunde sub capotă 500 de cai putere.

Deşi actualmente Porsche 911 GT3 RS este unul dintre cele mai puternice modele ale constructorului german, la Stuttgart s-ar putea naşte o versiune exclusivistă, şi mai potentă. GT3 RS ar putea da naştere în lunile următoare unei ultime ediţii, destinată în principal circuitului. Versiunea limitată va fi folosită pentru a aduce un tribut fanilor, dar şi pentru a omologa o serie de componente care vor fi folosite pe viitor în gamă.

Sub caroserie se va afla un motor boxer de 4.0 litri, care va lua locul actualei unităţi de 3.8 litri. Propulsorul va fi capabil să dezvolte chiar şi 500 de cai putere şi va fi asistat, cel mai probabil, de o cutie manuală. Nu vor lipsi nici trăsăturile specifice unui model Porsche cu indicativul RS, printre care un pachet aerodinamic evoluat. Despre preţ nu există momentan informaţii, dar se anticipează că va fi apropiat de cel al fratelui GT2.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru