Porsche 911 GTS: 430 CP pentru versiunea intermediară dintre Carrera şi Turbo

de Bogdan Mirică
Miercuri, 08.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 911 GTS a fost lansat azi oficial ca o versiune intermediară, echipată cu 430 de cai putere şi capabilă să ajungă la peste 300 de km/h.

La numai două luni de la primele zvonuri ale unei noi versiuni intermediare pentru actualul 911, Porsche ne prezintă derivatul GTS. Mai exact, Porsche 911 GTS, modelul aşezat sub vârful Porsche 911 Turbo.

Disponibil şi în varianta coupe şi în cea cabrio, noul 911 GTS vine cu prize de aer de culoare neagră, cu faruri bi-xenon, cu o evacuare sport şi cu ţevi de eşapament cromate. Nu lipsesc pasajele roţilor uşor mai proeminente şi jantele de 20 de inch cu finisaj negru mat.

Interiorul nu vine cu multe noutăţi, însă avem un habitaclu tapiţat aproape în întregime cu Alcantara şi scaune din piele. Lista de dotări include un pachet Sport Chrono şi sistemul amortizoarelor active PASM, capabil să ajusteze garda la sol cu 10 mm.

Esential 430 de cai putere are noul Porsche 911 GTS.
Sub capotă se ascunde un motor cu şase cilindri, de 3.8 litri, capabil să dezvolte 430 de cai putere. Coupe-ul poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 4.0 secunde dacă este alăturat unei cutii PDK, în vreme ce cabrioletul are nevoie de 4.2 secunde pentru aceeaşi performanţă.

Viteza maximă sare de 300 de km/h în cazul fiecărei variante de caroserie, însă coupe-ul cu transmisie manuală poate ajunge şi la 306 km/h.

Comentarii (1)

  • Andrei
    Chiar acum vreo doua saptamani am vazut un Carrera....era la 200 m in fata cand am apucat sa vad stopurile,probabil avea undeva la 200 km/h...este una dintre cele mai frumoase masini sport...din punctul meu de vedere,acest GTS imi intareste si mai mult parerea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru