Porsche 9:11 Magazine: germanii lansează o emisiune video online dedicată istoriei mărcii

de Mircea Meşter
Miercuri, 29.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat astăzi "9:11 Magazine", o emisiune de 9 minute și 11 secunde care își propune să ne ofere o privire în spatele cortinei unora dintre cele mai cunoscute momente din istoria mărcii.

Cunoscuți mai ales pentru modelele sport pe care le produc, cei de la Porsche lansează astăzi un produs atipic pentru un brand auto: o emisiune auto-magazin în format Web TV. Numele său este 9:11 Magazine, trimitere evidentă la cel mai reprezentativ model al mărcii germane, iar fiecare episod va dura exact 9 minute și 11 secunde în care sunt acoperite atât povești din istoria mărcii, cât și portete ale unor personalități auto și curiozități legate de brand.

În primul episod, publicat astăzi, materialul de deschidere îi este dedicat lui Walter Rohrl, legendarul pilot de raliuri german care a dominat WRC în perioada de glorie a anilor '80. Walter Rohrl își amintește despre una dintre probele speciale ale Raliului Portugaliei în care germanul a reușit să se facă remarcat după ce și-a bătut adversarii cu un timp record în condiții vitrege de competiție. Celelalte materiale descriu povestea culorilor inedite primite de 911 de-a lungul istoriei, povestea primelor modele Porsche cu transmisie și motor transaxle și un road trip cu Panamera prin Scoția.

Fiecare episod al seriei 9:11 Magazine va avea un motto, primul fiind construit sub termenul "Courage" ("Curaj").

Al doilea episod va fi publicat sub motto-ul "Pure" și se va concentra, spun editorii, pe povestea lui Porsche 911.

Emisiunea video online este al doilea produs media pe care Porsche îl dezvoltă după revista Cristophorus, dedicată clienților mărcii și regăsită în showroom-urile Porsche din întreaga lume.

Primul episod din 9:11 Magazine poate fi vizionat mai jos. Pentru a vedea materiale suplimentare, puteți accesa pagina dedicată proiectului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru