Porsche 911 modificat de Oxigin în stil Gulf Racing

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 14.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oxigin este o firmă de tuning din Germania. Cel mai recent produs al lor este un 911 modificat și vopsit în stil Gulf Racing.

Schema de culori portocaliu cu albastru a fost specifică mașinilor de curse sponsorizate de Gulf în anii '60 și '70. A rămas în istorie drept una dintre cele mai cool scheme de culori aplicate unui automobil și de atunci au existat numeroase replici și reinterpretări ale acestor culori. Cea mai recentă vine din Germania de la firma de tuning Oxigin. 

Oxigin a luat un Porsche 911 de generație 997 și l-a modificat și vopsit în stil Gulf Racing. Pentru culori, Oxigin a preferat o folie în cele două culori celebre. Tema a fost extinsă chiar și asupra jantelor, vopsite în negru și albastru deschis. 

Oxigin spune că a creat acest model pentru a demonstra ce poate face firma lor. Nu există alte informații referitoare le modelul din imagini. Cel mai probabil partea tehnică a rămas nemodificată/

via Carscoop

Comentarii (2)

  • ChuckNorris-PP--DD
    @Automarket
    Nu am inteles de ce la stire acolo ati scris constuiesteti propiul peugeot!?
    2 0
  • Cred ca treb "propriul Porsche" in ordine alfabetica a marcilor Peugeot e inaintea lor si probabil au gresit
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru