Porsche 911 Targa GTS sărbătoreşte 50 de ani de la primul model Targa

de Bogdan Mirică
Marti, 13.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 911 Targa GTS este surpriza constructorului german pentru Salonul Auto de la Detroit. Modelul dezvoltă 430 de cai putere şi poate atinge chiar şi 300 de km/h.

Porsche sărbătoreşte 50 de ani de la debutul primului 911 Targa cu o nouă versiune a generaţiei actuale. Este vorba despre Porsche 911 Targa GTS, noul membru al familiei GTS, care face trecerea între versiunile standard şi cele de performanţă.

Fiind adresat publicului care doreşte performanţă, noua versiune vine cu un spoiler frontal ceva mai pronunţat, oglinzi optimizate aerodinamic, bosaje mai largi şi cu prize de aer mai generoase. Lista noutăţilor include şi jante de 20 de inch din aliaj uşor, faruri bi-xenon pe fundal negru şi un nou sistem de evacuare.

La interior, 911 Targa GTS nu plusează decât cu scaune Sport Plus, ajustabile pe patru direcţii şi îmbrăcate în Alcantara.

Esential 430 de cai putere oferă noul Porsche 911 Targa GTS.
Sub capotă se ascunde un motor cu şase cilindri, de 3.8 litri, capabil să dezvolte 430 de cai putere şi 440 de Nm. Este suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de km/h în 4.3 secunde şi o viteză maximă de 300 de km/h.
Toate aceste performanţe sunt posibile şi datorită pachetului Sport Chrono.

Potrivit Porsche, noul 911 Targa GTS va fi disponibil pe piaţa europeană începând cu luna martie, preţurile fiind fixate la 137.00 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru