Porsche 918 Spyder, prezentat înainte de lansarea oficială

de Sebastian Toma
Marti, 18.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a prezentat versiunea de serie a noului 918 Spyder în cadrul unui eveniment special organizat la Nurburgring. Modelul va fi comercializat începând cu septembrie 2013.

Esential 3 litri la sută este consumul mediu preconizat al versiunii de serie a lui Porsche 918 Spyder.
Porsche 918 Spyder a fost prezentat în versiunea de serie înainte de lansarea oficială. Modelul a fost expus unui public restrâns în cadrul unui eveniment organizat la Nurburgring. Versiunea de serie a lui 918 Spyder, surprinsă în videoclipul de mai jos, va fi pusă în vânzare în septembrie 2013, iar lista de comenzi va fi deschisă până la sfârşitul anului curent. Exemplarul expus la Nurburgring era colantat cu un model inspirat din motorsport şi prezenta numărul 13, probabil pentru a reaminti anul în care va debuta pe piaţă.

918 Spyder este echipat cu un motor V8 de 4.6 litri care este susţinut de un sistem de propulsie hibrid. Supercarul german va oferi 770 CP în total, graţie celor două motoare electrice care formează sistemul de propulsie hibrid. Transmisia PDK şi modul de rulare 100% electric promit un consum mediu apropiat de 3 litri la sută, acompaniat de performanţe de excepţie. Spre exemplu, modelul va putea să ruleze 25 de kilometri în modul 100% electric, iar viteza maximă în acest mod va fi de aproape 150 km/h, ceea ce l-ar face cel mai rapid hibrid de pe piaţă.

Via WorldCarfans

Comentarii (2)

  • ..sunt mai mult decat convins de potenta acestui super bolid .....insa doua aspecte mi-au retinut atentia designul destul de banal al partii din fata si acele esapamente care par sa iasa direct din motor...nu stiu daca au un scop precis si practic sau e doar o chestiune de...design.si...tot nu inteleg de ce sisteme hibride pe astfel de masini ...a caror scop e clar:putere, viteza, placere,senzatie.....si nu....eco si mai stiu eu ce alte tendinte...consum etc
    2 7
  • eu lam condus deja......in nfs the run:P....orcum o aparitie splendida....pe mn porsche de obicei nu ma prea da pe spate da cu supercarul asta au facut o treaba de nota 10
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru