Porsche a produs 10.000 de exemplare Panamera in trei luni

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.12.2009
Cererea ridicata pentru Panamera face ca Porsche sa sarbatoreasca deja exemplarul cu numarul 10.000 iesit de pe linia de productie din Leipzig.

Esential

10.000 de exemplare Panamera a produs Porsche in primele trei luni de la lansarea modelului. Targetul anual de productie este de 20.000 de unitati.

Porsche a anuntat astazi ca de pe linia de productie a modelului Panamera a iesit exemplarul cu numarul 10.000, la doar trei luni de la startul productiei coupe-ului cu patru usi semnat de constructorul din Stuttgart. Exemplarul care poarta numarul de ordine 10.000 este un Panamera Turbo care va ajunge in garajul unui clietn Porsche din Singapore.

"Vanzarile lui Panamera au explodat pur si simplu in primele luni de cariera a modelului. AM ajuns la 9000 de comenzi ferme. Imediat dupa lansare, Panamera a primit premiile Volanul de Aur si Auto Trophy in Germania, adjudecandu-si, de asemenea, alte cateva premii importante la nivel international", a declarat Michael Macht, presedintele CA Porsche.

Compania din Stuttgart are un target anual de productie de 20.000 de exemplare Porsche Panamera, modelul fiind construit la uzina din Leipzig a companiei, alaturi de Cayenne. Pana acum, cea mai cautata versiune a modelului german a fost Panamera 4S (44% dintre cereri), aceasta fiind urmata de Panamera Turbo (36%) si Panamera S (20%).

via | Porsche Media

Comentarii (7)

  • george
    NOROC CU PROGRAMUL "RABLA"
    Daca nu era programul RABLA, mai ales ala de la nemti, cine stie cate faceau...Poate nici pe sfert...
    4 17
  • ei rabla
    Asta e o masina de 100 de mii, ce treaba are rabla, rabla e pt masini cu preturi mai decente
    13 1
  • georgerabla
    Geroge aka "rabla" de comentariu
    10 1
  • =))) george esti un mister pentru precedentii mei. nu stiu ce-i aia ironie..cautati;)
    4 1
  • pt je
    Poate sa fie ironie, poate nu, dar pe net trebuie sa fii putin mai explicit, pui un zambet, ceva, ghilimele din titlu nu ajung.
    4 1
  • george
    A FOST UN EXPERIMENT,
    destul de reusit dealtfel...

    @ je

    Felicitari pentru atentie. Thanks a lot.

    @ DAN

    Cand s-a lansat "Panarama", vreo 7 milioane de ingineri s-au dat cu fundul de pamant ca Porsche a facut o mare prostie iar masina asta va fi un esec total...Am vrut sa vad cati vor reactiona in aceeasi linie acum, cu astfel de rezultate. Nu numai ca n-au spus nimic, dar nici macar nu au votat pozitiv comentariul meu initial decat cativa (2 pana la ora 22:33)...
    3 2
  • apai ce sa zic
    asa e cu fiecare producator in parte.........
    scoate un anume model decare na avut si gata care lumea sal comande........
    pun pariu ca daca citroen scoate in serie supersportivu Gt se va vinde ca painea calda..........
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru