Porsche ademenește clienții din România cu ”metale prețioase”: Cayenne Platinum Edition costă 80.000 de euro

de Bogdan Mirică
Joi, 28.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat oficial debutul unui model special pe piața din România. Este vorba despre Cayenne Platinum Edition, o versiune echipată foarte bine, disponibilă cu două variante de motorizare.

În încercarea de a face din Porsche Cayenne o propunere atrăgătoare într-un segment aflat în continuă mișcare, constructorul german a lansat ediția specială Platinum. Așteptat să ajungă pe piața din România chiar din această vară, modelul Platinum beneficiază de o serie de noutăți discrete la nivel exterior.

Asta include pasaje ale roților mai mari, gândite pentru a adăposti noile jante RS Spyder din aliaj, cu dimensiunea de 20 de inch. Lista de dotări include acum și mai multe accente negre lucioase, oglinzi electrocrome, geamuri fumurii pentru locurile din spate, un asistent la parcare, faruri bi-xenon și funcție automată de reglare a lor.

Caroseria lui Cayenne Platinum Edition este oferită alături de cinci culori metalizate: Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White și Rhodium Silver. Pasajele roților vin și ele vopsite în culoarea caroseriei.

Esential 80.166 de euro costă Porsche Cayenne Platinum Edition în versiunea diesel.
96.700 de euro costă versiunea hibridă Porsche Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition.
Interiorul aduce scaune îmbrăcate în piele și Alcantara, reglabile electric pe opt direcții și desăvârșite de o tetieră embosată cu logo-ul Porsche.
Nu lipsesc pragurile cu inscripția Platinum Edition, dar nici echiparea tehnologică generoasă: clienții se vor bucura de noul sistem multimedia Porsche Communication Management și de o sonorizare semnată de Bose.

Pe piața din Europa, noul Porsche Cayenne Platinum va fi oferit alături de agregatul diesel V6 de 3.0 litri și 262 de cai putere, dar și împreună cu versiunea hibridă, cu benzinar V6 și motor electric, capabilă să ofere 416 cai putere

Pe piața din România, noul Cayenne Platinum Edition va avea un preț de pornire de 80.166 de euro pentru versunea diesel. Cei care își doresc hibridul, trebuie să scoată din buzunar 96.700 de euro, TVA inclus. Ambele versiuni sunt disponibile pentru pre-comandă, primele exemplare fiind programate să ajungăla începutul lunii iunie.

Comentarii (1)

  • NEXT Model merita cumparat.....asta nu mai e de actualitate....e nevoie de o schimbare majora la el.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru