Porsche anunta un nou model, bazat pe VW

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.10.2008
Un inalt oficial Porsche a confirmat zvonurile care anuntau un model complet nou.

De mai multa vreme se zvonea ca Porsche va lansa un model absolut nou, iar mai nou se pare ca acest zvon este tot mai aproape de realitate.

Un inalt oficial Porsche a dezvaluit ca lansarea unui model nou este unul dintre subiectele dezbaterilor purtate in aceste zile de sefii Porsche din Stuttgart. Holger Harter, directorul financiar de la Porsche, a sugerat ca noul model ar putea fi dezvoltat impreuna cu Volkswagen, dar a refuzat sa dea alte detalii.

Desi s-au facut numeroase speculatii, se pare ca viitorul model va fi o forma renascuta a celebrului Porsche 914, model care se va pozitiona sub Cayman sau Boxster dar care va beneficia de acelasi motor boxer cu sase cilindri si nu unul de 4 cilindri asa cum se specula in presa internationala.

Legat de aceasta chestiune, Volkswagen a confirmat prin vocea CEO-ului Marin Winterkorn, ca va prezenta in noiembrie la Los Angeles un roadster concept cu motor montat central. Mai multe voci sustin ca acesta va fi modelul comun Porsche – Volkswagen.

Porsche 914 nua fost tocmai un model apreciat de fanii marci din Stuttgart, modelul fiind consideratcel mai slab Porsche construit vreodata.

Via | Leftlane

Comentarii (2)

  • gtrazvan
    mai fac un kkt
    Daca mai combina mult Porsche cu VW o sa ajunga un KKT Porsche. au inceput cu Cayenne si continua cu masini la fel cu alte spoilere si alta emblema.
    0 0
  • Daniel
    Totusi
    Nu au cum sa faca ceva prost, astia nu stiu sa faca masini proaste, fie ca sunt ieftine fie ca sunt scumpe! nici unii, ma refer la Porsche dar nici VW!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru