Porsche anunță un viitor model sportiv cu o fotografie surpriză

de Bogdan Mirică
Joi, 18.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Într-o fotografie publicată cu ocazia Cursei de 24 de ore de la Le Mans, Porsche anticipează lansarea unui viitor model sportiv, ascuns însă sub o prelată.

Cu ocazia Cursei de 24 de ore de la Le Mans, pe care a și câștigat-o în fața colegilor de concern de la Audi, Porsche a realizat o ședință foto cu toate cele trei mașini înscrise în concurs.

Fiecare unitate a fost vopsitî într-un set de culori diferite, evocând tradiția, prezentul și viitorul constructorului german. Exemplarul vopsit în roșu a evocat tradiția și a fost așezat alături de clasicul Porsche 917K, mașina care a câștigat prima sa cursă în urmă cu 45 de ani și a dat startul celor 17 victorii ale germanilor.

Cel de-al doilea monopost pregătit pentru Le Mans 2015 a fost vopsit în culoarea neagră și a fost fotografiat alături de actualul Porsche 918 Spyder, vopsit de asemenea în negru, pentru a simboliza prezentul și vârful tehnologic al constructorului din Stuttgart.

Esential 3 monoposturi Porsche 919 Hybrid au alergat anul acesta la Le Mans.
Al treilea monopost care a alergat în Le Mans 2015 a fost vopsit în alb și a fost așezat lângă o mașină surpriză, acoperită cu o prelată, pe care a stat scris ”Misiune: Viitor model sportiv”.

Poza a dat imediat naștere unor speculații privind un posibil supercar poziționat deasupra actualului 911. Acesta ar urma să umple golul dintre gama lui 911 și supercarul 918 Spyder. Este un scenariu tot mai vehiculat în ultima vreme, semn că germanii lucrează în laboratoarele lor la ceva nou, capabil să se bată cu Ferrari 458 Italia și McLaren 650S.

Comentarii (4)

  • hybrid, bag mana in foc :) si asta e chiar bine, din partea mea, la cat mai multe si modele de volum la preturi accesibile.
    4 0
  • hazrad
    Oare ce gol or fi gasit?? De pret poate ? :)... Pentru ca 911 turbo S ajunge de la 0 la 100kmh in 2.8 secunde pentru doar 220000 euro. Insa pentru vreo patru ori mai mult te delectezi cu 2.2-2.4 sec pana la 100kmh.
    Eh, daca fac ceva intermediar si de familie ... poate fac o rata...
    4 1
  • someone
    intr-adevar, nu prea mai poti cobora timpul de acceleratie cand deja e sub 3 sec, dar ceea ce poti face cu un hybrid e sa scazi consumul pastrand aceleasi performante.
    poate ca asta va face Porsche cu noul model
    4 0
  • potentialul motorului electric a fost dovedit - cele 3 hymer-mega-super-extra-ultra masini ale momentului folosesc trenuri hibride

    ... de ce se mai discuta ca un producator de masini sportive mai investeste in R&D pentru altceva decat un hibrid?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru