Porsche Cayman GT4, cel mai puternic Cayman din istorie, confirmat accidental

de Bogdan Mirică
Marti, 28.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a confirmat accidental lansarea unui viitor Cayman GT4, o versiune de performanţă, poziţionată deasupra actualului Cayman GTS.

După lansarea lui Porsche Cayman GTS, publicul s-a gândit că epopeea cailor putere în gama modelului entry-level se va termina. În fond, cei 340 de cai putere nasc senzaţii pe care le-am descris cu greu în cadrul reportajului nostru din Georgia.

Porsche Performance Drive: Cayenne şi cele opt lumânări colorate

Algoritmul acesta este însă complet eronat. La Porsche dorinţa de a merge mai departe nu se estompează. Dimpotrivă, se amplifică. Cayman GTS va avea un frate şi mai puternic, botezat Cayman GT4. Vârful de gamă a fost confirmat accidental de site-ul Porsche din Statele Unite, unde viitoarea sportivă era trecută pe lista actorilor principali în cadrul North American Driving Experience. Deşi nu există informaţii despre modelul german, viitoarea sa prezenţă în gama constructorului din Stuttgart este confirmată.

Urmareste Automarket
Pentru a se diferenţia de celelate versiuni Cayman, noul GT4 va primi un spoiler frontal nou, cu prize de aer mai mari, cu o extensie faţă, cu bosaje mai largi şi cu un eleron mare amplasat posterior.
Pachetul estetic va fi completat de un set de jante de 19 inch, din aliaj uşor, în spatele cărora se va afla un nou sistem de frânare.

Despre putere nu există prea multe informaţii, însă mai multe surse vorbesc despre o versiune ceva mai cuminte a unităţii cu şase cilindri, de 3.8 litri, folosită pe 911 S. Pentru a justifica titulatura de cel mai puternic Cayman creat vreodată, noul GT4 va fi nevoit să livreze peste 350 de cai putere.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru