Porsche dă drumul la muzică: 2900 de euro pentru un sistem audio creat din evacuarea lui 911 GT3

de Bogdan Mirică
Miercuri, 27.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Design vine în întâmpinarea melomanilor cu un sistem audio neobișnuit. Este vorba despre evacuarea unui Porsche 911 GT3, transformată într-un instrument de redare a muzicii preferate.

Pe lângă mașinile care au generat valuri de simpatie de-a lungul deceniilor, designerii Porsche își exersează creativitatea și în alte zone. De obicei, tot ce nu ține de mașinile constructorului din Stuttgart este desenat de o divizie specială, despre care am tot auzit: Porsche Design. Fie că vorbim de haine, instrumente de scris sau ceasuri, Porsche Design își pune amprenta doar asupra unor lucruri a căror calitate este certificată.

Cel mai noi produs Porsche Design se pare însă că vrea să combine câte puțin din cele două lumi: cea a mașinilor și cea a obiectelor funcționale cotidiene. Este vorba despre un sistem de sunet, denumit 911 Soundbar. Boxele au o putere totală de 200 watt și s-au născut din țeava de eșapament a unui 911 GT3.

Esential 2900 de euro costă sistemul audio creat de Porsche Design.
200 watt este capacitatea acestuia.
Capabil să fie conectat prin Bluetooth la orice dispozitiv de stocare a melodiilor, sistemul audio a fost dezvoltat în evacuarea supercarului pentru că materialul din care aceasta este confecționată permite îmbunătățirea acusticii.
În plus, sistemul vine și cu o funcție DTS TruSurround.

Pentru a se împrieteni mai bine cu utilizatorul, sistemul audio beneficiază și de o telecomandă.

Deși are un preț destul de piperat, 2900 de euro, Porsche susține că sistemul este deja extrem de căutat de fani, primele livrări urmând să se facă în luna martie.via WCF

Comentarii (4)

  • *rugina nu este inclusa in pret
    1 1
  • asa e, apare in timp de la condens
    1 0
  • ...aia nu-i rugina e decolorarea rezultata in urma sudurii...probabil rezultata din procesul termic
    2 0
  • Astia nu stiu cum sa mai jupoaie lumea de bani !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru