Porsche face o rechemare în service pentru aproape 60.000 de unități Macan S și Macan Turbo

de Sebastian Toma
Luni, 02.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat demararea unei campanii de rechemare preventive în service pentru modelul Macan în variantele S și Turbo. Aproape 60.000 de mașini sunt așteptate în service-uri pentru înlocuirea preventivă a unor componente.

Porsche Macan va fi subiectul unei rechemări preventive în service. Vorbim despre 58.881 de unități Macan S și Macan Turbo care vor primi o modificare la nivelul conductei de carburant pe circuitul de presiune scăzută. Aceasta din urmă va fi înlocuită pentru a evita o potențială situație care ar putea duce la un incediu în cazuri extreme. Cei de la Porsche au specificat deja că vorbim despre o rechemare preventivă în service, pentru a evita orice fel de problemă pentru clienții dețin modelele Macan S sauMacan Turbo. Proprietarii mașinilor vizate de operațiune vor fi contactați de dealerii de la care au cumpărat vehiculele pentru a programa reparația, a cărei durată este estimată la o oră.

Doar variantele alimentate cu benzină ale lui Porsche Macan sunt vizate de această rechemare în service, modelele diesel nefăcând subiectul recall-ului. Din cele 58.881 de vehicule vizate de rechemarea în service anunțată de Porsche, 21.835 sunt în Statele Unite ale Americii și 3.641 sunt în Germania.

Ca de obicei, reparația va fi gratuită și se va aplica în cel mai scurt timp fiecărui vehicul vizat care se prezintă la service.

Urmareste Automarket
Porsche Macan are un preț de pornire de 65.200 de euro cu TVA inclus pe piața din România. Prețul specificat este valabil atât pentru varianta diesel a lui Macan, cât și pentru varianta S de 340 CP alimentată cu benzină. Aceasta din urmă, împreună cu vârful gamei, Macan Turbo, fac subiectul acestei rechemări în service.
Săptămâna trecută, importatorul Porsche în România a anunțat prețurile lui Macan GTS, o variantă încadrată între S și Turbo. Varianta GTS a lui Macan nu este vizată de campania de rechemare în service care face subiectul acestui articol.

Via Yahoo | LaTimes | Porsche

Comentarii (6)

  • Scorpioane, poti sa te bucuri ca ai scapat. :)
    4 1
  • Scorpionul_negru
    @Stefi
    Oricum scapam ca nu era pe benzina a mea. Era diesel. Deci scapam oricum :)
    3 1
  • Tembelus Rex
    Era bine daca nu scapai ....astia cu Q7 (stiu ca ai avut) si Macan Cayenne etc etc.....masini care sunt niste uzine pe roti si niste visuri pentru amaratul de rand .....trebuie sa gemeti cand alimentati si platiti taxe, impozite, asigurari, rovignete, amenzi (ar trebui in functie de venituri macar amenzile evident cu plafon minim pentru anumite categorii care nu au lucrat o zi in viata lor dar au masini premium)........

    OFF topic: pentru emigranti nu ati iesit unul in strada ca sa va opuneti, aveti in schimb timp sa iesiti pentru caini si pentru tragedii gen Club Colectiv.....dar pentru Drama poporului roman nu........
    4 5
  • nemesis
    calitatea Porsche = calitatea Volkswagen - adica prosteala pentru mase
    2 4
  • @nemesis - daca atat te pricepi la masini mai bine taci decat sa te faci de ras. Se vede ca n-ai condus decat breakul lu' taica'tu, dar stii tu sa vorbesti despre "calitatea porsche"... Gretos de penibil...
    3 0
  • Scorpionul_negru
    @Stefi
    Cand o sa urce (nu mai zic sa mearca ) cu un Porsche (fie el si mai vechi) nu mai zic de astea noi, o sa isi schimbe parerea.....pana atunci vb si el din poze :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru