Porsche isi face vopsitorie de 200.000.000 euro

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.12.2007
Noua vopsitorie Porsche va fi construita in cadrul centrului de productie de la Zuffenhausen, Stuttgart.

Esential

200 de milioane de euro este costul noii facilitati proiectate de Porsche.

Porsche a anuntat ca planuieste sa construiasca o noua fabrica de vopsit in centrul de productie din Zuffenhausen.

Reprezentantii Porsche se intalnesc cu Consiliul Municipal din Stuttgart pentru a discuta proiectul viitoarei vopsitorii auto, constructie care va costa aproximativ 200 de milioane de euro. Vopsitoria Porsche urmeaza sa fie construita ca o extensie la fabrica 1.

Inceperea lucrarilor este programata pentru anul viitor, iar finalizarea lucrarilor este estimata pentru anul 2011. Capacitatea actualei vopsitorii este de 170 de vehicule pe zi, la un volum de munca de doua schimburi zilnice.

Viitoarea vopsitorie va fi construita pentru a se putea lucra si in trei schimburi zilnice, ceea ce ar mari semnificativ volum de munca.

Se pare ca acest nou proiect Porsche este o noua ambitie a boss-ului Wendelin Wiedeking, care intentioneaza sa mareasca productie la modelele sport germane, pe fondul unei cereri din ce in ce mai ridicate.

Taguri: Porsche

Comentarii (3)

  • sfera96
    atentie !
    "ESENTIAL 200 de milioane de dolari este costul noii facilitati proiectate de Porsche." care de fapt in europa se transforma in euro , mai ales ca vorbim de germania , citit de 2 ori inainte sa postati
    0 0
  • @sfera96
    multumim de atentionare!
    0 0
  • carcotasu
    asa e la copy-paste...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru