Porsche, locul de munca dorit de studenti

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 31.07.2007
Porsche ocupa locuri fruntase in preferintele studentilor europeni in ceea ce priveste locul de munca dupa terminarea universitatii.

Un studiu efectuat in 100 de universitati din 16 tari europene arata ca germanii de la Porsche se afla pe primele pozitii in ceea ce priveste locurile de munca la care studentii vor sa munceasca dupa incheierea studiilor. La sondaj au participat nu mai putin de 16.500 de studenti europeni, cei ai universitatiilor de inginerie si stiinte ale naturii indicand Porsche pe a doua pozitie in topul locurilor de munca dezirabile, dupa compania americana IT Google. Birourile germanilor de la Stuttgart sunt dorite de 12.41% dintre studenti.

In ceea ce priveste preferintele studentilor de la facultatile de economie, acestia au asezat Porsche pe al optulea loc in lista preferintelor, cu 9.91% dintre sufragii.

"Compania noastra ofera produse atractive si are o visiune de dezvoltare pe termen lung. Acesti factori, combinati cu iererhiile noastre flexibile si cu abordarea practica a problemelor fac din Porsche o companie foarte atractiva pentru absolventii universitiatilor", a afirmat in urma studiului Thomas Edig, membru al departamentului de Resurse Umane in cadrul Porsche AG.

In acest moment, in Porsche Group exista circa 300 de locuri vacante, jumatate dintre acestea vizand posturi de ingineri. In plus, Porsche Consulting si Porsche IT vor inregimenta in scurt timp 80 de noi consultanti pe domeniile de activitate ale celor doua subsidiare Porsche.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru