Porsche Macan facelift: noul model este așteptat până la sfârșitul anului cu cel puțin 300 CP în versiunea de bază și fără diesel

de Petre Barac
Miercuri, 06.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Macan se pregătește să primească un facelift până la sfârșitul lui 2018 și va renunța la diesel. Noul model ar urma să aibă o putere mult îmbunătățită în versiunea de bază, respectiv un motor turbo de 2.0 litri și 300 CP.

Prezentat la sfârșitul lui 2013, SUV-ul Macan este aproape să fie împrospătat în acest an printr-un binemeritat facelift.

Noul model ar urma să aibă un design ușor modificat la exterior și unele îmbunătățiri la interior, printre care un nou sistem de infotainment.

Potrivit unor informații neoficiale, Porsche Macan facelift nu va avea nicio motorizare diesel, însă va primi propulsoare pe benzină revizuite.

În versiunea de bază, Macan facelift va avea un motor turbo de 2.0 litri și 300 de cai putere, cu 50 CP mai mulți decât generația actuală. Versiunea Macan S va primi și ea un plus de 20 CP până la un total de 360 de cai putere prin motorul turbo de 3.0 litri.

Totodată, Porsche ar urma să renunțe la motorul biturbo de 3.6 litri și 400 CP în favoarea unuia de 2.9 litri și 440 de cai putere.

Noul Porsche Macan facelift este așteptat pentru lansare la Paris (octombrie) sau Los Angeles (noiembrie-decembrie).

Via Carscoops

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru