Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție în 2021: conceptul electric are 600 CP și autonomie de 500 de kilometri

de Paul Cosma
Luni, 09.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție cel târziu în 2021, potrivit unor furnizori ai constructorului german, care susțin că vânzările noului model vor începe în același an. În varianta de concept, Cross Turismo oferă 600 de cai putere și o autonomie de peste 500 de kilometri.

La începutul anului, Porsche a anunțat că dublează investițiile pentru mașini electrice la 6 miliarde de euro. Tot atunci, oficialii constructorului german au anunțat că vom vedea mai multe versiuni pentru Mission E.

Una dintre ele este Cross Turismo, un prototip electric cu gardă la sol mai mare comparativ cu Mission E (lansat în 2015), dar și cu o serie de protecții suplimentare.

Viitorul crossover electric de la Porsche ar urma să aibă o versiune de producție până în 2021. Potrivit unor furnizori ai constructorului german, vânzările noului model vor începe până la sfârșitul aceluiași an.

Conceptul electric Porsche Mission E Cross Turismo oferă peste 600 de cai putere și poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3.5 secunde. Bateria promite o autonomie de peste 500 de kilometri. Cu ajutorul sistemului de încărcare rapidă, bateria va ajunge la 80% din capacitatea maximă în circa 15 minute.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru