Porsche: "Ne gândim la un 911 hibrid"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.09.2011
Matthias Muller, administratorul delegat Porsche, a declarat că proaspătul 911 ar putea fi oferit în viitor şi cu propulsie hibridă.

Porsche cochetează de ceva vreme cu ideea unui model sportiv ecologic. Inginerii germani s-au dovedit pregătiţi să abordeze publicul cu un nou ansamblu de propulsie, compus dintr-un motor convenţional şi unul electric.

Matthias Muller, administratorul delegat Porsche, a declarat într-un interviu recent că proaspătul 911 ar putea fi capabil să primească asistenţa unei unităţi electrice. "Luăm în considerare adaptarea tehnologiei hibride pe actualul 911" a declarat Muller.

Surse neoficiale susţin că oamenii care conduc Porsche au luat deja o decizie în acest sens şi că lansarea pe piaţă este doar o chestiune de timp. Având în vedere experienţa Porsche în domeniu, după Panamera şi Cayenne Hybrid, dar şi după GT3 Hybrid, ne putem aştepta ca tehnologia să debuteze destul de rapid şi pe 911.

Deşi s-a declarat în favoarea unei versiuni hibride, Muller susţine că viitorul 911 ecologic nu va renunţa la caracterul său sportiv, o trăsătură care a definit modelul încă de la începutul carierei.

Comentarii (1)

  • si eu
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru