Porsche nu simte criza: vânzări mai mari cu 14%

de Bogdan Mirică
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a făcut publice rezultatele sale comerciale înregistrate în primele şase luni ale anului. Vânzările au crescut cu 14%, totalul maşinilor livrate ajungând la 69.171 de unităţi.

Grupului VAG i-a mers destul de bine în prima jumătate a anului. După ce Volkswagen a înregistrat vânzări mai mari cu 10.2 procente, un alt brand aflat sub umbrela VAG se laudă cu rezultate pozitive. Este vorba despre Porsche, care a anunţat oficial că livrările sale au crescut cu 14 procente în primele şase luni ale anului, comparativ cu 2011.

Dealerii Porsche au reuşit să vândă în total 69.171 de maşini, dintre care 12.699 doar în luna iunie.

Bernhard Maier, membru în Consiliul de Conducere, Vânzare şi Marketing Porsche, a declarat: ”Ne-am continuat evoluţia pozitivă de anul trecut şi în prima jumătate a lui 2012. Cu toate acestea, nu putem ignora ceea ce se întâmplă în prezent, în industria auto. Vom continua să monitorizăm ce se întâmplă în Uniunea Europeană şi vom fi gata să acţionăm atunci când va fi cazul. Până atunci însă, ne pregătim de o creştere cu două cifre la finalul lui 2012.”

Esential 69.171 de maşini a vândut Porsche în primele şase luni ale anului.
De la începutul lunii ianuarie şi până în prezent, Porsche a vândut 14.388 de unităţi ale modelului 911, 15.601 de unităţi Panamera şi 34.727 de exemplare Cayenne, devenit deja un best-seller în gama constructorului din Stuttgart.
Celelalte modele însumează în total 4505 unităţi.

via egmcartech

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Pai este normal deoarece cei cu banii cu galeata stiu ca va veni inflatia si trebuie sa cumpere ceva cu ei inainte de asta.
    Tot ce este de lux se vinde ff bine acuma.
    4 3
  • ..pai mi se pare normal....pe vremea asta de criza capusele societatii fac si mai multi bani...alta logica ...nu vad...
    8 2
  • nici nu trebuie sa vezi alta logica - realitatea este ca populatia si mediul privat sunt strivite de taxe si impozite in timp ce "conducatorii" isi fac cadouri sub forma de contracte babane cu guvernele ... asta este "democratia" in care traim din pacate.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru