Porsche Panamera debuteaza in aprilie la Shanghai

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.01.2009
Porsche a emis astazi un comunicat oficial prin care anunta ca noul Panamera va fi dezvaluit oficial in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Prezentat la sfarsitul anului trecut, noul Porsche Panamera se lasa asteptat de publicul european si cel american. Constructorul din Sttutgart a tinut insa secret pana astazi locul unde primul sedan din istoria sa isi va face oficial debutul.

Potrivit unui comunicat oficial, Porsche va oferi publicului prima aparitie live a noului Panamera in luna aprilie in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, dovedind inca o data ca piata chineza ramane o prioritate pentru nemti.

Noul Panamera va fi propulsat de un motor V6 de 3.6 litri provenit de la Volkswagen dar si de un V8 turbo provenit de la Cayenne. Puterea va fi transmisa prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte sau cu ajutorul unei transmisii automate PDK cu 7 trepte. Gama de motorizari ar urma sa fie completata si de o optiune hibrida in urmatorii ani.

via | AutoBlog

Comentarii (3)

  • Cristian
    Breaking News
    Porsche Automobil Holding SE a declarat azi, luni 05.01.2009 ca si-a marit pachetul de actiuni detinut in grupul Volkswagen la 50.76% fiind de obligat de legea suedeza sa faca si o oferta de preluare a constructorului suedez de camioane Scania unde grupul VW detine peste 65% din actiuni. Porsche va face cea mai mica oferta legala neavand nici un interes strategic in Scania.
    0 0
  • Robert
    Debutul in China un lucru firesc
    Ne place sau nu,China a devenit cea mai importanta piata auto a lumii pentru orice constructor fie el premium sau de masa. China a devenit cea mai mare piata auto pentru grupul Volkswagen depasind in 2008 vanzarile din Germania iar pana in 2010 va deveni cea mai importanta piata si pentru Rolls-Royce.
    0 0
  • PANARAMA
    ...trebua sa denumeasca masina. Ce a ajuns Porsche?! :( a ajuns un mare producator de masini si atat, nimic din imaginea, feeling-ul, modul de viata de alta data. Pacat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru