Porsche Panamera Platinum Edition - detalii şi imagini oficiale

de Bogdan Mirică
Joi, 18.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat o nou ediţie specială pentru Panamera. Se numeşte Platinum Edition şi va fi disponibilă începând cu luna noiembrie.

Porsche anunţă lansarea unei noi ediţii speciale a modelului Panamera. Se va numi Platinum Edition şi va avea la bază versiunile Panamera şi Panamera 4. Ambele vor fi disponibile pentru a fi comandate începând cu luna noiembrie, livrările urmând să demareze însă abia în ianuarie 2013.

Ediţia specială Platinum vine la exterior cu o serie de elemente de design împrumutate de la versiunea Turbo: grila frontală, carcasele oglinzilor, eleronul montat pe portbagaj şi deflectorul. Toate elementele au finisaj arginitiu botezat chiar Platinum, la care se adaugă o serie de inserţii negre.

Caroseria va putea fi comandată în cinci nuanţe diferite: negru, alb, negru metalizat, gri metalizat şi Mahogany metalizat. Ediţia specială aduce cu sine şi un set de jante de 19 inch, împrumutate de asemenea de la versiunea Turbo.

La interior, Panamera Platinum Edition vine cu un habitaclu finisat în două culori, negru şi bej. Tot special pentru această ediţie, Porsche oferă şi un pachet parţial de piele pentru bord în lista dotărilor standard.

El poate fi însă extins complet.

Interiorul este completat de un volan sport şi de logo-urile ediţiei speciale pe scaune şi pragurile uşilor. Lista dotărilor se îmbogăţeşte şi ea cu asistenţă la parcare şi lumini bi-xenon.

via motorauthority

Comentarii (1)

  • Ghitisor
    Frumos modelul,chiar e placut.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru