Porsche pregătește un nou model din gama Exclusive: un teaser anunță lansarea unei sportive bazate pe 911

de Daniel Popescu
Marti, 09.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va dezvălui peste câteva zile un nou model din gama Exclusive, iar teaserul prezentat de Mark Webber sugerează că acesta va fi bazat pe 911.

Divizia de personalizare Porsche Exclusive este în ultima fază a pregătirilor pentru lansarea unui nou model. Informația a fost dezvăluită de Mark Webber, fost pilot în Campionatul Mondial de Anduranța și actualul ambasador al mărcii, care a precizat în cadrul unui scurt clip video că "avem un nou bebeluș care va fi dezvăluit în următoarele zile".

În cadrul clipului, noul model Porsche Exclusive este acoperit cu o prelată, pe care Webber o ridică ușor în zona barei frontale de protecție pentru a evidenția ceea ce pare a fi o sportivă bazată pe 911. În plus, modelul va avea culoarea verde închis.

Printre alte modele Porsche care au beneficiat de o versiune Exclusive se numără și 718, Cayman, 911, Panamera, Macan și Cayenne. Clipul poate fi urmărit pe rețeaua socială Drive Tribe fondată de Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Cristian
    Drive Tribe nu este un site al celor de la Porsche, ci o comunitate online infiintata de Clarkson, Hammond si May.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru