Porsche România a lansat un program de responsabilitate socială prin care premiază creativitatea şi iniţiativele ecologice

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 27.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche România lansează primul său program de responsabilitate socială dezvoltată împreună cu Fundaţia Comunitară Bucureşti. Prin intermediul acestui program vor putea primi finanţare diverse proiecte de design urban sau eco-inovaţie.

Porsche România a lansat primul său program de resposabilitate socială numit "Mobilizăm excelenţa". Programul este dezvoltat împreună cu Fundaţia Comunitară Bucureşti şi doreşte să investească în comunitatea locală. Vor exista trei direcţii strategice unde vor fi sponsorizate proiecte: design urban, eco-inovaţie şi excelenţa în educaţie. Pentru fiecare dintre aceste direcţii, organizatorii vor selecta proiecte de design urban, dar şi iniţiative care explorează ecologia, economia de resurse şi reciclarea, respectiv bursieri care fac performanţă în artă, design, sport şi ştiinţe exacte. Prima ediţie a acestui program de responsabilitate socială are un buget toatal de 396.000 lei.

Programul a fost lansat în cadrul unei conferinţe de presă unde au fost prezenţi Brent Valmar, Director General Porsche România, Rainer Trischak, Director General Porsche România şi Alina Kasprovschi, Director Executiv Fundaţia Comunitară Bucureşti. Porsche România va finanţa între unul şi cinci proiecte pentru categoriile de Design Urban şi Eco-inovaţie, fiecare categorie având un buget de 122.000 lei.

Începând cu 26 mai, pot trimite aplicaţii organizaţiile, grupurile de iniţiativă, instituţiile sau persoanele interesate să dezvolte şi să implementeze proiecte în zonele de design urban sau eco-inovaţie.

Urmareste Automarket
O a doua etapă va începe în luna septembrie, când programul va acorda o serie de burse tinerilor cu rezultate excelente în artă, design, sport şi ştiinţe exacte. Vor fi selectaţie între trei şi 10 bursieri, bugetul total fiind de 122.000 lei.
Proiectele înscrise şi bursierii vor fi selectaţi cu ajutorul unor comitete formate din oameni de specialitate. După selecţia proiectelor şi a bursierilor va avea loc şi o campanie publică de votare pe siteul mobilizamexcelenta.ro, iar proiectele cu cele mai multe voturi vor primi un buget adiţional de 10.000 lei. Pe siteul mobilizămexcelenta.ro sunt disponibile formularele de aplicare, regulamentele complete, precum şi componenţa comitetelor care vor selecta proiectele.

Comentarii (3)

  • porsche versus ipocrizie
    O mare initiativa ecologica: NU cumparati Porsche !
    2 1
  • da,sa nu mai care camioanele bustenii din padure.
    0 0
  • Tot mai multi producatori vin cu fel de fel de programe educationale...ceea ce e ok, e binevenit, e...e ! Bai, dar unul nu a venit cu niste fonduri sa faca niste strazi, sa ii educe pe cret...responsabilii de la noi cu drumurile. Sa faca o mica autostrada si sa ruleze, ca test, masinile lor, acolo ! Sa vaza si taranu' din noi cum e sa conduci o masina buna pe un drum bun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru