Porsche susține pasionații de golf din România: brandul german a pregătit un parteneriat cu două centre de golf din țară

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Porsche în România a pregătit o surpriză pentru fanii jocului de golf: un parteneriat de durată cu două centre de golf. Jucătorii vor avea parte de evenimente, lansări și oferte speciale.

Jocul de golf devine din ce în ce mai popular și în România, iar Porsche Inter Auto, importatorul și distribuitorul mărcii germane la nivel național a decis să se implice și în acest domeniu. Așa a luat naștere parteneriatul cu centrele de golf Champ du Golf și GolfRoom.

Parteneriatul a debutat cu lansarea noii generații Porsche Panamera Sport Turismo și va continua cu o serie de evenimente speciale dedicate pasionaților de golf. În cadrul parteneriatului, toți clienții Porsche primesc un voucher pentru trei lecții de golf cu Alexandru Vlăduți, cel mai bine clasat jucător român de golf din lume.

"Golful a început să fie tot mai popular în ultima vreme în România și în special în București. Am început implicarea noastră în acest sport plin de eleganță cu două locații indoor, în ideea că acestea funcționează pe toată durata anului și oferă condiții excelente de antrenament", a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche Inter Auto România.

Atât GolfRoom (Aleea Alexandru, nr.

35, București) , cât și Champ du Golf (Calea București, nr.21, Tunari) dispun de trei simulatoare unde jucătorii se pot antrena pe tot parcursul anului.

La nivel internațional, constructorul german sponsorizează Porsche European Open, unul dintre cele mai prestigioase turnee de golf din Europa. Acesta se desfășoară anual în Hamburg, pe Eagle Golf Course.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru