Porsche tunat de Edo Competition

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.04.2007
Tunerul german a modificat un Porsche 996 Turbo. Masina accelereaza de la 0 la 200km/h in 9.9 secunde

Tunerii de la Edo Competition au exploatat la maxim potentialul unui Porsche 996 Turbo. Rezultatul a fost un coupe nervos de 585 de cai putere si un cuplu motor de 780 Nm. Viteza maxima este acum de 345 km/h iar accelerarea de la 0 la 100km/h se face in doar 3.7 secunde.

Pentru a obtine acest nivel de performanta, inginerii au adaugat un nou turboalimentator si un nou sistem de evacuare din aluminiu cu filtru de aer BMC-sport. Pentru a putea face fata surplusului de putere masina a fost echipata cu un nou ambreiaj sport.

Manevrabilitatea si repartitia fortei de franare au fost si ele imbunatatite. Edo a adaugat propriul sistem de franare cu discuri de 370 mm in fata si 342 mm in spate. Tot sistemul de cabluri a fost inlocuit cu unul din otel. Jantele de 18 inch incaltate cu pneuri de 315 mm si sistemul de control al presiunii RDK ajuta si ele la o mai buna manevrabilitate.

Tunerii germani si-au indreptat atentia si asupra aspectului exterior echipand coupe-ul cu un nou pachet aerodinamic care include: un spoiler fata nou cu o grila modificata si un eleron spate imprumutat de la 996 GT2.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru