Portocaliul este noul negru: Mercedes-Benz GLE Coupe în versiunea OrangeArt Edition

de Cornel Șocariciu
Marti, 13.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a pregătit o ediție specială pentru fanii lui GLE Coupe. OrangeArt Edition se cheamă și vine cu modificări subtile, dar cu un preț pe măsură.

Mercedes-Benz a învățat că oamenii își doresc ediții speciale. Nu contează că adaugi un sticker special sau că oferi jante noi, totul trebuie să poarte o denumire faină.

Astăzi facem cunoștință cu Mercedes-Benz GLE Coupe OrangeArt Edition. Versiunea pregătită de germani aduce un kit de exterior și un pachet pentru interior. Nemții spun că acestea pot fi comandate și individual, în funcție de preferințele fiecăruia.

În cazul lui GLE 350d Coupe, versiunea OrangeArt Edition mai scoate din buzunarele clienților 6.783 de euro. Aceeași sumă suplimentară ar urma să fie plătită și de cei care vor un GLE 400 Coupe sau un GLE 500 Coupe OrangeArt Edition. Dacă dorești acest pachet pe AMG GLE 43 Coupe, ai de plătit în plus doar 3.536 de euro. Trebuie să menționăm că aceste prețuri sunt destinate pieței din Germania.

Pachetul exterior adaugă elemente portocalii în zona inferioară a grilei și pe marginile jantelor, plus un inel negru în interiorul blocurilor optice.

După cum probabil intuiți, aceeași culoare stridentă a fost utilizată și pentru pachetul de interior. Covorașele și scaunele sunt cele care primesc detalii portocalii, în timp ce volanul a fost îmbrăcat în piele Nappa de culoare neagră. Pedalele au fost și ele înlocuite, iar panourile centrale ale ușilor sunt acum acoperite cu microfibră Dinamica.

Comentarii (4)

  • Am vazut ieri un GLE COUPE, adica NU....de fapt GLC coupe, DA stiu, exact asa am reactionat ....... matrioscka rulz'....... copy paste and copy paste ....nimic original. Iar cand vad 2.0 L pe spatele unuia , ma i-a cu ameteala . Cum poate posesorul sa nu renunte la inscriptionare motorizare .
    4 4
  • Sunt oameni carora le place forma lui GLE sau S, dar o vor intr-o dimensiune mai mica. E foarte greu sa-i multumesti pe toti. Pana la urma vanzarile conteaza, ele dicteaza urmatoarea mutare. Si bineinteles vanzarile sunt influentate de markenting. Actiunile de promovare fac din rahat-bici, sau din bici-rahat. Manipulare.

    Eu unul vad diferentele intre GLC si GLE, iar primul mi se pare mai copilaros, cu o silueta neglijenta, neintretinuta la sală.
    1 0
  • Sincer sa fiu, eu apreciez directia de design exterior Mercedes, chiar daca sunt fan BMW. Mi se pare ca sunt pe un trend ascendent, chiar daca multe dintre modelele lor sunt similare. Spre exemplu, emotia pe care ti-o transmite E-Coupe nu prea o regasesti la niciun model al concurentei directe. Eu tot sper ca BMW se va trezi la realitate, dar tind sa cred ca ma insel din ce in ce mai rau (vezi noul Seria 6 GT :| )

    Bravo lor.
    4 1
  • babacloanta
    Pentru putin portocaliu trebuie sa scoti 7000eur din buzunar...hm. Acelasi lucru il faci cu wrap la mult mai putini bani...Parerea mea ca sunt bani aruncati.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru