PPI a dezvaluit versiunea de productie a lui Razor GTR

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.05.2009
Tunerul german PPI Automotive a dezvaluit versiunea de productie a modelului Razor GTR, bazat pe Audi R8.

La sase luni de la prezentarea primelor schite cu noul lor model bazat pe Audi R8, tunerii germani de la PPI Automotive au dezvaluit versiunea de productie a acestui model. Razor GTR este versiunea imbunatatita a lui PPI R8 Razor, model ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Essen din 2008.

Propulsorul V8 al acestui model dezvolta 580 CP la 7.400 rpm si ofera un cuplu maxim de 600 Nm incepand cu 6.200 rpm. Cu toate acestea, masa lui Razor GTR este de 1.580 kilograme, ceea ce il face cu 250 kg mai usor decat PPI R8 si cu 40 de kilograme mai usor decat Audi R8 V10.

Motorul V8 al acestui model este supraalimentat cu un compresor mecanic special, care a fost creat pentru a lucra in tandem cu noul sistem de admisie si cu evacuarea de performanta construita din otel. Acest model poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde, pe cand viteza maxima constructiva este de 332 km/h.Toate imbunatatirile care au fost implementate pe acest model provin din experienta in motorsport a tunerilor germani, precum si din numeroasele teste pe care le-au facut in tunelul aerodinamic si pe pista de competitie.

Suspensia lui R8 a fost imbunatatita cu ajutorul unui set de arcuri sport, precum si cu ajutorul unui sistem hidraulic care ridica modelul cu 45 milimetri pentru a evita obstacole de dimensiuni reduse.

Modelul are jante de 19 inch pe fata, pe cand jantele din spate au dimensiunea de 20 inch. Fiecare etrier are sase pistonase si este vopsit in portocaliu pentru a forma un contrast interesant cu jantele si caroseria.

Via | Autoblog.nl

Taguri: Audi, GTR, R8, Razor, tuning

Comentarii (2)

  • Cred ca pluralul este etriere.
    5 1
  • rubens
    nice and sexy
    frumoasa pentru ca eu ador r8 care e o combinatie intre audi tt si rsq
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru