Premiera: Fisker a dezvaluit conceptul cabrio Karma S

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.01.2009
Fisker a dezvaluit la Detroit, alaturi de versiunea de serie a noului Karma, si un concept decapotabil bazat pe modelul hibrid.

Desi a impresionat cu versiunea de productie a modelului Karma, Fisker nu s-a multumit doar cu atat. Americanii au cautat sa exploateze la maxim popularitatea de care s-a bucurat primul lor model hibrid si au adus la Detroit un nou concept bazat pe acesta.

Este vorba despre Karma S, un prototip decapotabil, care prefigureaza o derivatie de caroserie pentru sedanul de lux prezentat la Detroit. Indicativul "S" vine de la Sunset si promite un coupe cabrio cu acoperis hardtop si emisii zero.

Cum era si normal, noul concept imprumuta trenul de rulare Q-Drive, care ii ofera 403 cai putere, toti proveniti din doua motoare electrice. Si in acest caz, autonomia in modul complet electric este de 80 de kilometri, aceasta crescand considerabil cand se foloseste motorul pe benzina.

Henrik Fisker, presedintele si fondatorul companiei americane, a delarat ca "obiectivul sau este de a cladi o filosofie de design si o traditie in jurul trenului de rulare Q-Drive. Karma S este o extensie a gamei de produse ecologice Fisker si reprezinta directia catre care se indreapta compania noastra", a incheiat Fisker.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • wowww
    Ma declar fan al designului Fisker
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru