Premiera: Land Rover Freelander Commercial

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.03.2008
Land Rover a lansat Freelander Comercial, o versiune pentru clientii care vor sa transporte marfa cu SUV-ul.

Esential

26.500 de euro va fi pretul de pornire al versiunii Land Rover Freelander Commercial.

Land Rover cauta sa isi largeasca gama de modele prin introducerea unei noi versiuni a actualului Freelander. Botezata Commercial, versiunea a fost introdusa in urma cererilor in continua crestere pentru un vehicul cu valente de adevarat transportator de marfa.

Noua versiunea Land Rover Freelander va debuta in cadrul Salonului de Vehicule Comerciale din Birmingham, care va avea loc intre 15 si 17 aprilie. Noul Freelander Commercial se individualizeaza prin absenta banchetei si a airbagurilor pentru pasagerii spate, podeaua cu elemente de ancorare, suprafata vitrata fixa si deschiderea verticala a portbagajului.

Viitorii clienti vor putea opta intre doua versiuni, una S si una XS, cea din urma beneficiind de sistemul Rover Terrain Response. Varful de gama va dispune de jante de 17 inch din aliaj, roata de rezerva de dimensiuni normale, oglinzi incalzite, climatizare automata, sistem de asistenta la parcare si o tapiserie mixta cu piele.

Noul Land Rover Freelander va debuta pe piata la sfarsitul lunii aprilie mai intai in Marea Britanie si va avea un pret de pornire de 26.500 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru