Premiera: Mitsubishi Lancer Ralliart

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.01.2008
Mitsubishi a scos in ringul de la Detroit rivalul lui Subaru Impreza WRX, Lancer Ralliart.

Standul Mitsubishi de la Detroit a fost completat cu modelul Lancer Ralliart, rivalul lui Subaru Impreza WRX.

Mitsubishi Lancer Ralliart va fi propulsat de un MIVEC de 2.0 litri supraalimentat care dezvolta o putere de 240 cai si un cuplu maxim de 343 Nm. Lista dotarilor tehnice continua cu sistemul de transmisie Twin Clutch SST si sistemul de tractiune integrala prevazut de Mitsubishi Active Center Differential (ACD).

Look-ul lui Ralliart se diferenteaza de gama Lancer prin grila frontala mult mai impunatoare, gurile de aerisire din capota de aluminiu si schimbarile minore aduse partii din spate.

Comentarii (4)

  • GRILA ASTA :x
    grila asta e asa de .. bestiala !!! ma incanta de fiecare data cand vad masina asta !! clar o diferentiaza .. chiar daca unii a-ti spune ca seama cu skyline..nu? si eu am vazut asta odata dar m-am inshelat :)
    0 0
  • daniel ionica
    Mitsubishi
    Am avut un Carisma model 2001 1,6 -16V. Supermasina pt categoria ei. Berlina incapatoare sta bine pe sosea- Computest din autovit a dat 9,8 nota pt motor si 8,9 media generala in conditiile in care avea 150 mii km si fusese lovita in spate fapt ce i-a scazut din nota generala. La ei faptul ca este revopsita si ca a fost lovita scade din puncte, aaa si mai avea un burduf crapat la o planetara (prafu si mizeria din romania) Probabil o asemenea masina ar fi primit foarte aproape de nota 10 daca circula in Occident. Mi-asi dori o bijuterie ca asta nou noutza. Pare un pic cam scumpa DAR FACEEE !
    0 0
  • supertare, ca si noul Evolution de altfel...si va apararea in curand si Lancer hatchback....si atunci vom avea de unde alege.bani sa fie ca ai de unde alege.masini foarte bune.i like Mitsubishi
    0 0
  • Lancer SportBack
    Lancerul SportBack a si aparut, este disponibil momentan doar cu motorizarea de 1.8 benzina, 2.0 diesel vine in curand dar 1.5 benzina nu se produce deloc. pretul nu difera fata de Sedan si vine si cu niste imbunatatiri in plus fata de Sedan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru