Premieră pentru Honda: noua generație Jazz va fi lansată în 2020 și va oferi doar versiuni hibride

de Paul Cosma
Vineri, 29.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Honda Jazz va fi lansat anul viitor și va fi disponibil doar în versiuni hibride, potrivit primelor informații neoficiale. Prezentarea noului model este așteptată în octombrie la Salonul Auto de la Tokyo.

Anul 2020 ar putea marca o premieră pentru japonezii de la Honda, constructorul fiind așteptat să lanseze noua generație Honda Jazz.

Viitorul model subcompact va deveni primul model Honda care să fie disponibil doar cu versiuni hibride, potrivit unor informații neoficiale. Anunțul vine în contextul în care Honda vrea ca toate modelele sale din Europa să ofere cel puțin o versiune hibridă până în 2025.

În prezent, Jazz este oferit cu motorizarea de 1.3 litri i-VTEC de 102 cai putere și 123 Nm. Totodată, există și un motor de 1.5 litri benzină. Acesta produce 130 de cai putere și poate fi cuplat și la o cutie de tip CVT.

Prezentarea noului model ar urma să aibă loc în octombrie la salonul auto de la Tokyo. Viitorul Jazz este așteptat să folosească ansamblul hibrid al noului CR-V: un motor pe benzină de 2.0 litri cu 145 de cai putere, ajutat de un motor electric cu 184 de cai putere și un al doilea motor electric, utilizat pe post de generator.

Via Autocar

 

Comentarii (2)

  • Antonio Slav
    Informatia este incorecta.
    Honda CR-Z a fost exclusiv hibrid.
    2 0
  • Foarte interesant. O stire despre lansarea anul viitor a unei masini isi gaseste loc in peisaj dar o stire despre lansarea recenta in RO a noului Citroen C5 Aircross, nu. Mai ales ca vine si cu niste preturi, zic eu, destul de bune, pentru ce oferă.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru