Premiera: Renault Twingo RS

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 31.01.2008
In ziua care au prezentat noul monopost de Formula 1, francezii de la Renault au publicat si primele poze cu Twingo RS.

Esential

133 de cai putere gasim sub capota noului Twingo RS.

In ziua in care Renault F1 si-a prezentat monopostul R28, cu care va ataca sezonul 2008 din Formula 1, compania franceza a ales sa publice si primele fotografii cu noul model Twingo RS.

Twingo RS reprezinta sportiva de oras oferita de francezii de la Renault. Primele fotografii ale noului model au fost facute in compania monopostului de Formula 1 si a celor doi piloti ai echipei, Fernando Alonso si Nelson Piquet Junior.

Sub capota versiunii de performanta a modelului Twingo gasim un motor pe benzina de 1.6 litri si 133 CP.  Pe langa liniile aerodinamice prezente la designul exterior, remarcabile sunt jantele de 17 inch, care configureaza caracterul agresiv al modelului Twingo RS.

Deocamdata, Renault nu a publicat datele tehnice ale noului model si nici informatiile privind momentul lansarii oficiale sau pretul de pornire.

Comentarii (19)

  • masinuta de oras
    Masina nu arata rau chiar este atractiva pt a o folosi in oras si pe distante mici ( naveta) Pacat ca nu sunt pubicate costurile si datele tehnice. Daca se ridica la mai mult de 9000E incepe sa fie scumpa si nu cred ca merita mai mult o masinuta de oras. Si asa pretul este deja mare si te gandesti la o alta varianta .Oricum ca si design imi place dar mai mult pt sotie ( un astfel de cadou nu cred ca nu i-ar placea)
    0 0
  • pt Radu
    Masina arata bine pt ca e aranjata. Si la pretentiile pe care le are cred ca sare de 12000E. Daca vrei pt sotie iei versiunea de 1.2 si vreo 70-80 CP cat o avea.
    0 0
  • pentru Radu
    Depinde totul de orasul in care va fi condusa ... pentru Bucuresti se recomanda "altceva" ... (un tanculetz ceva ...)... si mai depinde si de sotie, cum conduce etc. ... ca daca are obiceiul si ia toate gropile sau se propteste des prin garduletele vii ... te gindesti mai mult la cit o sa te coste reparatiile
    0 0
  • mircea
    renault
    frumoasa dar cred ca va fi la pret cam mult
    0 0
  • Architrion
    Este RS !!!
    Voi nu cititi articolul sau va uitati doar pe poze ?Nu e vorba de un Twingo normal, ci de RS, deci sigur va fi scump !
    0 0
  • mai frumoasa decat vechiul model
    E mult mai frumoasa decat vechil model de Twingo si cred ca va fi cel mai tare competitor al Peugeot-ului.
    0 0
  • Victor
    Frumoasa masinuta. Dar avand in vedere ca un Clio Sport e aproape de 20.000 euro nu cred ca Twingo va fi prea ieftin. Oricum sa speram ca vom vedea cat mai multe pe strazi.
    0 0
  • uratica, parerea mea
    Spatele seamana mult cu cel de la Citroen C2, iar farurile cu cele de la C1. Cel mai tare ma distreaza Alonso pozat langa masinuta, e aproape cat ea :)) Cat are Alonso asta, marele pilot, 1,60m? :)))
    0 0
  • la Peugeot cilindreea de 1,6 are 175 CP@ Luke: toti pilorii de F1 sunt pitici; asa si trebuie, sa nu ocupe mult spatiu in masina, si sa nu le iasa capul prea mult afara (nu mai sunt aerodinamici :P )
    0 0
  • Preturile sunt mari la Renault Sport?Nu prea am vazut in Bucuresti multe chiar destul de putine!
    0 0
  • Pt Radu
    Radu se pare ca tu nu ai inteles ca e Twingo RS adica variant sport cu 133CP deci ar trebui sa-ti dai seama ca nu are cum sa coste mai putin de 13000 euro, si mi-as dori o masinuta dinasta nu pt sotie ci pt mine, sunt convins ca e foarte dornica de viteza si accelereaza destul de bine deoarece nu cred ca are mai mult de 800kg
    0 0
  • twingo
    daca nu s-ar numi twingo chiar m-as gandi serios in privintza unei achizitzii !!:)o zi buna !
    0 0
  • primus
    tare simpatica si performanta
    din pacate si scumpa...Octav, varianta veche cu motor de 1.2 avea 820 kg. cred ca macar si din pricina motorului mai mare va fi mai greu modelul asta nou.
    0 0
  • www.iasi4u.ro
    Renault Twingo RS
    masina am vazut-o in Germania pe autostrada in luna august ... nu e chiar asa noua
    0 0
  • interesant
    0 0
  • Kolegu
    Uitati-va la Alonso
    DOAMNE CE FATA ARE ALONSO sigur este Automarket aici sau 220.ro =)) nu mai pot de ras ... EMO ALONSO
    0 0
  • Marius
    Nu ma mir
    comenturile postate aici sunt de-a dreptul penibile - un domn a scris ca masina nu trebuie sa coste mai mult de 9000 euro, asta in conditiile in care un Logan ajunge la 11000 euro, iar Twingo RS este cu cel putin 4 clase peste orice Dacie. Un Twingo obisnuit cu motor de 1.2 turbo costa undeva la 14500, Twingo RS va costa in jur la 17000 fara optionale, intr-adevar scumpa insa masina a fost dezvoltata de Renault Sport, care alaturi de divizia M de la BMW produce cele mai bune motoare aspirate din Europa.Motoare aspirate, asa cum gasim pe Twingo RS, spre deosebire de Peugeot 207 RC care are motor 1.6 TURBO, de aici si diferenta mare de putere intre cele 2 - apropo la domnul care vorbeste fara sa stie si care a precizat ca "Peugeot a dezvoltat motor de 1.6 cu 175CP".Domnul care crede ca nu va cantari mai mult de 800kg se inseala, estimez ca TRS va avea o masa de putin peste 1000kg.Alt domn a vazut deja un Twingo RS in Germania, in conditiile in care modelul va aparea in iulie-august 2008 in Europa de Vest....O gramada uriasa de de abureli, aberatii in doar cateva posturi... si nu - nu lucrez pentru Renault, sunt doar un fan Renault Sport deranjat de talentul fals de "cunoscator" al romanului in general.
    0 0
  • twingo
    cam cit costa un twingo din 2001?
    0 0
  • ianculescu lucian
    CE MODIFICARI TREBUIE FACUTE
    SUNT POSESOR DE RENAULT MEGANE SEDAN MANAGER 1,6l 16 V 110 CP EXPRESSION ,MAI 2007 18000 KM SI M-AR INTERESA CE MODIFICARI TREBUIE FACUTE CA SA AJUNGA LA 133 CP CA LA ACEST TWINGO .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru