Presa americană: GM va aduce două modele Buick în Europa sub sigla Opel

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 02.06.2011
Sedanul de segment mare Buick LaCrosse şi crossoverul Buick Enclave vor fi "adoptate" de Opel şi aduse în Europa odată cu noile generaţii. Informaţia a apărut în SUA.

Presa americană scrie în ultimele zile din ce în ce mai insistent despre posibilitatea ca viitoarele generaţii ale modelelor Buick LaCrosse şi Buick Enclave să fie vândute în Europa sub sigla Opel.

Conform acestor informaţii - care nu au fost confirmate până în acest moment de GM - sedanul de segment E LaCrosse şi crossoverul Enclave vor fi adoptate de Opel în sens invers faţă de modul în care marca Buick adoptă astăzi Opel Insignia şi Opel Astra, care sunt vândute sub sigla mărcii americane în Statele Unite.

În cazul în care informaţiile se vor adeveri, "importul" acestor două modele nu va surveni mai devreme de 2015, atunci când GM va lansa noile generaţii ale acestora. În acel moment, crossoverul Buick Enclave ar putea intra în gama Opel în locul sau deasupra lui Antara, în timp ce Buick LaCrosse ar putea renaşte un model de segment E (superior actualului Insignia) pe care fanii mărcii îl regretă şi astăzi: Omega.

via | Motorauthority

Comentarii (11)

  • pai ori ie opel ori nu mai ie?
    2 7
  • Marius
    Opel
    Aaaaaaaaahhhh...tocmai cand frustratii cu Opel incepeau sa afirme ca marca asta e germana, vin GM si le da peste nas. Nu ma pot abtine din ras.
    6 15
  • LaCrosse
    Asta e un lucru foarte bun. Actualul Buick LaCrosse e o masina foarte reusita. Chiar daca e americana are un interior de nota 10. Opel poate doar sa viseze la asa ceva.
    5 6
  • tarziu
    cam tarziu, ar putea face lucrul acesta si cu actualele generatii
    7 1
  • marius
    @andrey11
    Ai dreptate. Actualele generatii(enclave,lacrosse) sunt masini foarte bune,chiar premium.
    7 1
  • @ Marius
    ahhh pana in prezent se pare ca GM imprumuta tehnologii de la marca asta germana Opel,vezi buick regal si excelle.ahhh oricum mai bn frustrati cu opel decat taranushi infecti si inculti cu masina poporului WC,pardon vw - MASINA AGRICULTORULUI CU AFACERI IN PIATA DE LEGUME =)))))))
    10 1
  • marius
    @Marius
    Au vandut doua modele Opel sub sigla Buick. Asta nu inseamna ca GM a imprumutat tehnologie de la Opel. Cred ca e invers,Opel a beneficiat de tehnologia GM.
    6 3
  • adn opel
    Mariusica lasa ca macane
    Domnule Marius,GM pastoreste Opel din 1929 si tine minte tehnologiile sunt OPEL...GERMANE NENE ..americanii descopera si ei, da nemtii le fac sa mearga.....nemtii sunt tatici la masini..nu te mai infoca ca OPEL A FOST MASINA ADEVARTA SI ESTE..VW A FOST SCOS DIN FALIMENT DE OPEL..CINE STIE CUNOASTE.......SI INCA CEVA NEMTII ACUM O SA FACA FIABILITATE CA IN VREMURILE BUNE DAR UNA CALCULATA LA FIX CA SA DEA PESTE BOT LA OREZARI,sa auzim de bine.
    5 3
  • zarnesteanu
    1997-2002
    Opel Senator a fost vandut in America de Nord ca si Cadillac Catera. Nu stiu care a fost perceptia in Europa, dar in US/Canada a fost una din cele mai proaste masini de pe piata. Designul era foarte atragator, dar fiabilitatea a lasat mult de dorit. Generatiile actuale de Buick, GM in general, sunt mult peste ce au fost acum 10 ani. Bafta la amandoi !!!
    3 1
  • marius
    @adn opel
    Visezi frumos puiule..... Toate Opelurile au si componente GM. E total eronat sa afirmi ca gigantul GM foloseste tehnologie Opel . Are Opel tehnologie???? Stiu,are tehologie americana. Nemtii au facut candva masini bune,s-au dus vremurile alea.
    4 3
  • stai calm cocosh ca opel are tehnologie dezvoltata in regim propriu,nu imprumutata de la audi si invers. opel in proportie de 99 % are tehnologie made in germany si ei chiar o imprumuta lui gm pentru diferitele marci detinute. vezi ca e google-ul aici aproape.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru