Prezență exotică la Salonul Auto de la Geneva din 2019: rușii de la Aurus vor să lanseze o gamă de modele în Europa

de Daniel Popescu
Sambata, 10.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul rus Aurus, care a furnizat noua limuzină prezidențială a lui Vladimir Putin, va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o gamă de modele dedicată pieței europene.

Constructorii auto încep să evite prezența la principalele saloane auto ca urmare a faptului că nu mai sunt la fel de relevante, mai ales că presupun costuri ridicate, iar potențialii clienți sunt relativ ușor de descoperit prin intermediul rețelelor sociale.

Pe de altă parte, constructorii mai puțin cunoscuți au acum oportunitatea de a primi mai multă atenție pentru a se promova mai bine, iar ultimul exemplu în acest sens este dat de rușii de la Aurus.

Productorul limuzinei prezidențiale folosită de Vladimir Puțin a anunțat că va participa la Salonul Auto de la Geneva din luna martie pentru a prezenta o gamă de modele dedicată pieței din Europa. Rușii vor expune în Elveția sedanuri de lux și limuzine dedicate oamenilor de afaceri.

"S-a luat decizia ca modelele Aurus să-și facă debutul în Europa ca parte a salonului de la Geneva. Având în vedere cererea actuală și precomenzile deja făcute pentru următorii doi ani ne putem aștepta ca această premieră a brandului să fie un eveniment important al Salonului Auto de la Geneva", explică Denis Manturov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Industriilor din Rusia.

Limuzina Aurus Senat, care i-a fost livrată lui Putin, are un motor V8 de 4.4 litri și un motor electric pentru un total de aproape 600 de cai putere, cutie automată cu 9 rapoarte și tracțiune integrală.

Până în prezent, Volvo și Ford au anunțat deja că nu vor participa la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.

Via Tass

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru