Prima imagine a viitorului Porsche 911 GT2 RS, dezvăluită în jocul Forza Motorsport

de Bogdan Mirică
Luni, 12.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche pregătește cea mai nebună versiune a lui 911. Este vorba despre un nou 911 GT2 RS, echipat cu 700 de cai putere și performanțe de Bugatti Chiron.

Unul dintre cele mai populare simulatoare auto, Forza Motorsport 7, a marcat și debutul unor imagini ale viitorului Porsche 911 GT2 RS. Modelul va fi lansat în toamna acestui an și va deveni versiunea de top în gama 911.

Bazat pe șasiul actualului 911, extremul 911 GT2 RS va dispune de un motor cu șase cilindri, capabil să dezvolte un total de 700 de cai putere. Prin urmare, va depăși cu mult resursele lui 911 GT3 RS.

Echipat doar cu propulsie spate, 911 GT2 RS va beneficia și de o direcție pentru puntea spate, diferențial spate blocabil și sistemul Porsche Torque Vectoring. Mai mult, pachetul aerodinamic disponibil va include un eleron uriaș, prize de aer mult mai generoase și un spoiler frontal redesenat pentru a oferi mai multă apăsare aerodinamică.

Esential 700 de cai putere ar urma să ofere Porsche 911 GT2 RS.
Porsche nu a vorbit despre performanțe, dar mai multe surse neoficiale speculează că sprintul de la 0 la 100 de km/h se va face în doar 2.5 secunde, iar viteza maximă se va opri la 325 de km/h.

Au trecut șapte ani de la ultimul GT2 RS, un model care oferea pe atunci 611 cai putere și cântărea doar 1370 de kilograme. Mulți au afirmat că a fost cea mai nebună mașină a germanilor în ultimul deceniu.

via autocar

Comentarii (1)

  • Performante de Bugatti Chiron. Sigur.

    Plus ca little more than 2.5sec nu inseamna doar 2.5 secunde.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru