Prima imagine a viitorului Renault Clio break

de Bogdan Mirică
Miercuri, 11.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai recent clip publicat de Renault pe site-ul său dezvăluie accidental un cadru cu posteriorul viitoarei generaţii Clio Estate.

Renault a publicat zilele acestea un scurt film care urmăreşte evoluţia noii generaţii Clio de la o simplă schiţă la un model real. Imaginile surprind procesul de creaţie al designerului Laurens van den Acker, dezvoltarea maşinii, testele de calitate şi de siguranţă, precum şi producţia primelor exemplare.

Accidental sau nu, Renault trădează prin intermediul filmului şi designul viitorului Clio Estate, varianta break a modelului de clasă mică. Imaginile surprind modelul chiar pe un banc de probe şi dezvăluie fără menajamente look-ul complet al viitorului model.

Posteriorul, principalul element necunoscut nu prezintă linii la fel de îndrăzneţe ca în partea frontală, dar pare a fi ceva mai conservator şi echilibrat. Sub capota sa ne vom întâlni cu aceleaşi motorizări diesel şi benzină prezentate pe fratele hatchback: 1.2 TCe şi 1.5 dCi.

Comentarii (6)

  • super!
    Va fi cel mai frumos break din clasa cu siguranta !
    37 10
  • Viitoarea mea masina
    25 8
  • Vasilica
    Beaaaahhhhh!!Seamana izbitor cu Focus Break.
    Nu iese cu nimc in evidenta, banal si plictisitor
    5 26
  • @Vasilica
    Este suficient ca iesi tu in evidenta.
    17 3
  • Pai nu prea mai iese acum... trist trist pt vasilica cel far' de frica in razboiul franco-german... n-a invatat nimic din istorie ! sa-i spunem ca francezii l-au invins pe Hitler -parintele vw ?
    14 12
  • dau regatul pentru masina asta
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru