Prima imagine care anunţă viitoarea generaţie Renault Clio 4

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.08.2010
Cea de a patra generaţie a modelului francez Clio este anticipată de o imagine neoficială publicată astăzi pe internet. Subcompactul este aşteptat să debuteze pe stradă abia la sfârşitul anului viitor.

Deşi faceliftul lui Clio a fost prezentat cu doar doi ani în urmă, Renault se pare că este pe punctul de a aduce publicului o nouă generaţie a subcompactului. O dovedeşte o imagine publicată astăzi, care seamănă foarte mult cu un teaser al viitorului Clio 4.

Deşi nu se cunoaşte originea imaginii, au apărut deja speculaţii despre noul model, programat să debuteze spre sfârşitul anului viitor sau cel mai târziu la începutul lui 2012.

Noua generaţie Clio, a patra la număr, va fi dezvoltată pe o platformă modificată a actualului model, sub capotă urmând să fie instalate unităţile cu trei cilindri, pe benzină, ale fratelui de concern, Nissan Micra. De producţia modelului subcompact se vor ocupa uzinele Flins şi Bursa, prima din Franţa şi a doua din Turcia.

Rămâne de văzut dacă cel de-al patrulea Clio propus de Renault va fi o revoluţie a segmentului în materie de siguranţă, design şi confort.

via | autosblog

Comentarii (6)

  • involutie
    parerea mea este ca generatiile de renault clio sunt din ce in ce mai urate , faceliftul lui clio 3 mi se pare hidos pe langa clio 2 si respectiv prima generatie (al carei proprietar sunt) . daca clio 4 va arata asa , rezulta ca se straduiesc sa faca masini mai urate
    3 18
  • flexusz28
    Clio curent este un fel de Logan mai urat si mai prost.
    Renault si-asa face toate masinile atat de anoste ca nici nu ma obosesc sa le bashui... Ma rezum sa spun ca acel defect electric cand se aprind stopurile aiurea cu semnalizarile este prezent de la clio pana la Vel Satis, marea lor suferinta de masina.

    Asta nou nu pare sa fie altceva decat un facelift, acelasi cazan.

    Astia chiar nu pot sa puna macar un dram de suflet de personalitate in masinile lor? Odata facea si Renault masini adevarate....
    8 19
  • ...una dintre cele mai urate masini e....reno simbol...cel vechi iti produce greata iar cel nou te face sa vomiti imediat.
    12 11
  • frumoasa
    Frumoasa ca si Clio 3 non-facelift.Cit despre 3 cilindri trebuieste sa fii anti-auto ca sa pui asa ceva pe o masina.
    6 5
  • Dannte
    Renault
    are dreptate flavius, frantzuzii s-au luat dupa anostii aia de nemtzi care au 3 cilindri de 10 pe cutiile lor cu 4 roti. Probabil turbatii de la marketing le-au bagat in cap inginerilor ca trebuie sa intre pe pita celeo 3 cilindri sa sufle din "succesul" nemtilor
    Personal am un clio I HB 1,2 75 hp supeeeerb de oras, si nu numai. Din pacate familionu s-a marit si vreau ceva mai mare - asa ca cine doreste sa pofteasca 3000 euroi. dallas_sen@yahoo.com
    1 3
  • cineva
    Nu va arata asa.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru