Prima imagine cu interiorul lui Kamiq: noul SUV Skoda va fi prezentat la Geneva

de Paul Cosma
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima imagine cu interiorul lui Kamiq, noul său SUV de oraș ce va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Cehii spun că interiorul lui Kamiq este inspirat de conceptul Vision RS și oferă un display generos de 10.25 inchi.

După ce a publicat prima imagine oficială cu noul Kamiq și a oferit și primele detalii tehnice despre SUV-ul de oraș care va fi comercializat doar pe piața din China, Skoda a venit acum și cu prima imagine a interiorului noului model.

Skoda spune că SUV-ul Kamiq este un model ce beneficiază de o nouă filozofie de design la interior, caracterizat în primul rând de display-ul generos de 10.25 inchi și care oferă, opțional, tehnologia Virtual Cockpit.

Construit pe platforma MQB a grupului Volkswagen, Kamiq are un ampatament de 2.651 mm și un portbagaj cu capacitatea de 400 litri.

Noul Kamiq va fi disponibil într-o singură motorizare, și anume un propulsor pe benzină de 1.5 litri care furnizează 110 cai putere și un cuplu de 150 Nm, în timp ce cutia de viteze este automată.

Mai multe imagini și detalii cu noul Skoda Kamiq vor fi făcute publice cu ocazia lansării oficiale.

Via Skoda

Comentarii (9)

  • Crystyann
    Cred ca este o greseala la descrierea motorului... :) . 1,5 TSI ( ca MPI nu mai au ) cu 110CP , 150NM si automata nu exista nicaieri la VAG. Poate asta e motorul din China, dar in Europa sigur va avea 1.0TSI si 1,5TSI 150CP si 250NM!
    3 1
  • someone
    nu cred ca vw se ia dupa mazda si ofera motor aspirat in 2019, renuntand la TSI. chiar nu cred
    5 1
  • zamaraii
    pai scrie ca e oferit doar in china...
    3 2
  • hazard
    1.5 fara turbo. Se para ca da, doar pentru china...
    2 0
  • urata moada asta a tabletelor neintegrate in bord (inclusiv Mercedes(
    6 1
  • Andrei
    Un Duster mai putin capabil si mai scump pentru iubitorii de masini "germane"
    4 0
  • Hmmm...astfel de motorizari (aspirate) sunt inca mult folosite in China dar totusi benzina a inceput sa se scumpeasca si la ei si nu stiu cat vor mai avea trecere astfel de motoare. Dar Skoda probabil vrea sa tina preturile cat de jos se poate pt. a avea o sansa si totodata sa ofere ceva fiabil . Ar fi interesant sa aflam (doar asa ca info ca pana la urma ma doare-n cot personal de piata din China ) si ce varianta de cutie automata folosesc aici.
    1 1
  • Crystyann
    @zamaraii si pipo : masina se LANSEAZA la GENEVA pentru piata europeana. Credeti ca o relansau pentru piata din China la Geneva ? :))).
    100% nu va avea motoare aspirate pentru Europa!
    2 1
  • Daca ar avea motor m.p.i. aspirat ar fii cea mai fiabila masina facuta de VW in ultimii 15 ani.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru