Prima imagine cu interiorul lui Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift: ambele modele vor fi prezentate în 27 mai

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Miercuri, 20.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o imagine cu interiorul lui Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift, care vor împrumuta sistemul de infotainment MBUX cu ecran de 12.3 inch disponibil deja pe Clasa E facelift.

La doar o zi după publicarea primelor teasere cu Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift, Mercedes-Benz continuă campania de promovare pentru cele două modele prin publicarea unei imagini cu interiorul.

De data aceasta, surprizele sunt însă practic inexistente, întrucât cele două modele vor prelua în mare parte noutățile introduse la interior pentru Clasa E facelift, care a fost prezentat la începutul lunii martie.

Așa cum era de așteptat, cele două modele vor prelua instrumentarul de bord digital disponibil în versiuni de 10.25 inch sau 12.3 inch, precum și sistemul de infotainment MBUX, oferit la rândul său în versiuni de 10.25 inch sau 12.3 inch. O altă noutate va fi reprezentată de introducerea unui volan nou, similar cu cel de pe Clasa E Coupe facelift.

Potrivit unor informații anterioare, ambele versiuni îmbunătățite vor prelua noutățile de design exterior de la varianta sedan, printre care se numără stopurile cu design nou, spoilerele îmbunătățite și o grilă ușor restilizată.

În plus, așa cum este de așteptat, gama de modificări va fi de asemenea similară cu cea de la sedan și va include versiuni mild-hybrid și varianta plug-in hybrid.

Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift vor fi prezentate oficial în 27 mai în cadrul unui eveniment care va avea loc online.

Tot atunci va fi prezentată și versiunea de performanță AMG E53 Coupe, care va prelua motorul pe benzină de 3.0 litri și 425 de cai putere anunțat în luna martie în cazul sedanului AMG E53.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • E fix aceeasi imagine de interior de la prezentarea lui E sedan facelift.Cred ca e o eroare. Ma gandesc ca macar gurile de ventilatie vor fi diferite,ca la generatia antefacelisft.
    4 0
  • andrei
    ala mai e volan sau orice altceva? deja exagereaza cu comenzile de pe volane. or sa ajunga ca alea de f1 in cateva generatii.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru