Prima imagine cu noul Honda CR-V facelift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 24.08.2009
Japonezii de la Honda au lansat prima imagine cu facelift-ul lui CR-V. Debutul oficial al acestui model va avea loc pe data de 17 septembrie.

Honda a dezvaluit o imagine cu noul CR-V facelift pe site-ul sau oficial. Alaturi de aceasta imagine, japonezii anunta debutul modelului pentru data de 17 septembrie, care coincide cu prima zi a Salonului Auto de la Frankfurt. Din pacate, acest lucru nu implica prezenta lui CR-V facelift la Frankfurt, si ar putea implica doar o dezvaluire online a acestui model.

Diferentele dintre versiunea actuala a lui Honda CR-V si facelift sunt minore, singurele elemente diferite din prima imagine prezentata fiind aplicate partii frontale. Mai exact, bara fata a fost redesenata, proiectoarele au fost micsorate, partea inferioara a barei de protectie a fost modificata, iar elementele cromate de pe grila radiatorului au fost eliminate.

Via | Carscoop

Taguri: CR-V, Honda, facelift

Comentarii (2)

  • dragoscst
    Honda
    Este o masina draguta cu interior stilat si de calitate, dar .... atat !
    Am conus-o intr-un drive test si am cumparat Mitsubishi Outlander de 2,2 diesel - 380 nm. NU EXISTA COMPARATIE !
    0 0
  • marian
    kit
    buna unde gasesc sa cumpar kit mugen sau modulo pt honda crv.mariantib1969@yahoo.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru