Prima imagine cu noul Mini-i MegaCity

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.05.2009
Prima imagine prelucrata digital ce surprinde aspectul unui model Mini a fost dezvaluita pe internet. Aspectul modelului din imagine prezinta o serie de elemente in comun cu conceptul Mini Crossover.

Francezii de la L'Automobile Magazine au prezentat prima imagine cu noul model MINI. O sursa apropiata de compania BMW a dezvaluit faptul ca acest model face parte din Project i si va fi comercializat sub marca Mini. Desi modelul din imagine este prelucrat digital, aspectul noului Mini ar putea fi similar cu cel al exemplarului din aceasta imagine.

Design-ul modelului preia o serie de elemente stilistice de pe conceptul Mini Crossover, prezentat anul trecut, cum ar fi grila de dimensiuni mari si blocurile optice alungite pe aripi. Daca aspectul viitorului model Mini va fi similar cu cel al modelului din imagine, BMW ar putea reedita succesul celei de-a doua generatie Mini. Potrivit sursei din cadrul BMW, noul model Mini va avea si o versiune hibrida.

Via | L’Automobile

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru