Prima imagine cu viitorul Mercedes-AMG GT R Pro: ediția limitată debutează la Los Angeles

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG GT R Pro va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Tot în cadrul evenimentului de peste Ocean, nemții vor aduce și gama AMG GT facelift.

Mercedes-Benz a pregătit o listă lungă cu premiere pentru Salonul Auto de la Los Angeles. Nemții vor aduce în fața publicului american noile GLE și Clasa A, modele pe care europenii deja l-au admirat în cadrul evenimentelor desfășurate în Geneva și Paris.

Alături de acestea, fanii producătorului german vor putea admira în premieră mondială noul Mercedes-AMG GT R Pro. Descris drept o ediție limitată, viitorul model dezvoltat de nemți preia o serie de elemente aerodinamice de pe versiunile de circuit AMG GT3 și AMG GT4. De asemenea, Mercedes a publicat și o imagine cu viitorul AMG GT R Pro îmbrăcat în "haine" de camuflaj.

Conform primelor informații, AMG GT R Pro ar urma să aibă o masă totală ceva mai mică și un motor V8 de 4.0 litri biturbo de peste 600 de cai putere (actualul AMG GT R oferă 585 CP).

Tot în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, fanii vor putea admira gama AMG GT facelift. Pentru moment, nemții spun că au pregătit câteva modificări minore la nivelul designului plus o serie de îmbunătățiri pentru interior.

Cu detalii complete despre AMG GT facelift și AMG GT R Pro vom reveni în 28 noiembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru