Prima imagine din interiorul noii generaţii Dodge Viper

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.03.2012
Dodge a anunţat că va dezvălui noua generaţie a supercarului Viper în data de 4 aprilie. Până atunci, publicul primeşte un nou teaser, o fotografie care trădează o parte din interiorul sportivei.

Cu două teasere şi câteva fotografii spion, Dodge a reuşit să ţină treaz interesul fanilor pentru lansarea noii generaţii Viper. Constructorul american a decis însă să nu mai prelungească aşteptarea şi a lansat un site care contorizează orele până la marea dezvăluire.

Totodată, americanii au lansat şi o provocare pe Facebook, în care invită fanii să strângă 2013 Like-uri în 2013 minute pentru a putea vedea un nou teaser al supercarului. Provocarea nu a reuşit, şi cu toate acestea Dodge s-a dovedit a fi mărinimos şi a publicat un nou teaser, de această dată cu interiorul modelului sportiv.

Fotografia nu trădează foarte mult din habitaclul lui Viper, oferind însă o idee despre cum vor arăta consola centrală şi scaunele. Nu în ultimul rând, mânerul schimbătorului anunţă o cutie manuală cu şase rapoarte.

Misterul va fi spulberat săptămâna viitoare, în data de 4 aprilie, atunci când Dodge va ridica cearceaful de pe noua generaţie Viper, în cadrul primei zile a Salonului Auto de la New York.

Comentarii (1)

  • D-abia astept sa vad cum arata noul monstru.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru